En favoritt i morgenrutinen

Reklame | Good For Me

Hallo fra mitt søte, lille bad! Grunnen til at jeg står her, innpakket i badekåpen og med håndkle på hodet, er rett og slett fordi jeg i dag vil dele et tips med dere. -Et aldri så lite skjønnhetstips som nå har vært en del av morgenrutinen min i fire hele måneder! Den fine, glinsende boksen dere ser under her, inneholder noen alt for gode vitamingummies med søt jordbærsmak, og disse smaker altså godt at jeg hver eneste morgen gleder jeg meg til å tygge over to av dem til dagens første måltid.

Min første tanke da jeg startet på Good For me sine Beauty Bombz var vel egentlig bare at det var genialt? Mange kan ikke fordra svelging av tabletter, og unngår da gjerne både det ene og det andre av vitamintilskudd. Slik behøver det ikke lengre å være, for nå finnes det en enklere, mer smakfull løsning! Alle er tross alt ikke like gode på å ha et variert kosthold i hverdagen. Selv jeg som elsker å både lage og spise mat, klarer ikke alltid å få i meg det kroppen min gjerne vil ha. Derfor velger jeg å ta to godterilignende Beauty Bombz vitamingummies daglig, som styrker både immunforsvaret mitt, tennene mine, hud, negler og hår. Fire måneder har jeg altså spist på disse deilige rød vitaminbombene nå, og dere ha lagt merke til neglene mine denne sommeren? Jeg har gjort alt jeg kan for å prøve å skjule de stygge neglene mine på bloggbilder i aldri så mange år, men denne sommerferien her… Fingrene mine er all over the place, for jeg er så stolt! Haha! Endelig har jeg også fått naturlig lange negler!

Jeg måtte klippe en cm av dem forrige lørdag da jeg skulle på jobb, men over her ser dere hvor lange de var for en uke siden. Ikke en negl har brukket, og det er ikke fordi jeg er spesielt forsiktig av meg. I tillegg til at de vokser i rekordfart, er de bare blitt sterkere, og det vil jeg takke Beauty Bombz for. Ingen tvil om at disse er kommet for å bli på baderomsbenken min.

Få 40% første gang du handler Beauty Bombz HER <—

En annen ting jeg har lagt merke til når det kommer til effekt av Beauty Bombz så er det den plettfrie huden jeg har fått lov til å gå rundt med de siste månedene. Ikke én kvise har jeg hatt denne sommerferien. Ikke EN? Og gjett om jeg har svettet de siste ukene i over 30 varmegrader. Jeg har ligget timesvis med fete solkremer som det burde ha stått “gir deg minst tre kviser” på, jeg har drukket mer vin enn jeg gjør ellers på året, jeg har spist mer usunt og jeg har svettet på trening med full makeup på. Likevel har jeg ikke hatt så mye som en rød prikk i ansiktet mitt. Jeg har aldri følt meg så komfortabel med å vise meg uten sminke før, både i hverdagen, og i sosiale medier, og det er både takket være Good For me sine Beauty Bombz, og brunfargen som betakaroten Gold har gitt meg. To store tomler opp for begge disse produktene. Jeg er FAN.

– En boks inneholder 60 digge Beauty Bombz –

2 kommentarer
    1. Helt enig med deg 😍 Neglene mine vokser helt sykt fort og er sterke og fine. Beste investeringen til neglene jeg har gjort 😉

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg