– Berlin Syndrome –

Morn morn! Herlighet, monteringen gikk som det suste i går! Det er så sant at skruhjern og monteringsanvisninger blir MYE morsommere når man er to. Vi hadde faktisk en riktig så fin lørdagskveld i går. Jeg har faktisk en kinarestaurant 40 meter fra leiligheten min(!), så vi bestilte oss først litt middag herfra, fylte skåler med chips og sjokolade, og satte oss ned med tidenes tvbenk-prosjekt. En time og 50 skruer senere, var sulamitten oppe! JAY! Det gleder hjertet mitt å finne ut at jeg ikke er helt ubrukelig på skrufronten likevel. 

-Men nå over til det denne bloggposten egentlig skulle dreie seg om! Ukens filmtips! Jeg har sett intet mindre enn tre thrillere denne uken, og den beste av dem tenkte jeg å tipse dere om også. De andre to nevner jeg bare, for de var absolutt bra de også! 1. The Hunt (en dansk, vilt provoserende film om en mann som jobber i barnehage og som helt plutselig blir beskyldt for å ha begått seksuelle overgrep mot barna) 2. Taking Lives (En annen typisk spenningsfilm der Angeline Jolie spiller hovedrollen som innleid FBI agent i en helt spesiell drapssak). De to sistnevnte finner dere begge på Netflix.
 

– Berlin Syndrome – 
Den eventyrlystne fotografen Claire, bestemmer seg for å reise til Berlin på et aldri så lite eventyr alene. Det går ikke lange stunden før hun forelsker seg i byen, og når hun i tillegg treffer på kjekkasen Andi som viser henne rundt og tilbringer et par ettermiddager med henne, faller hun litt for ham også. To dager kan noen ganger føles som en måned, men Claire kjenner ikke Andi det spor når hun bestemmer seg for å bli med ham hjem etter en kveld de har tilbragt sammen. Natten blir akkurat som forventet. Herlig og het.. -Problemene dukker først opp morgenen etter, når hun innser at hun er innelåst i leiligheten, uten noen mulighet for å komme seg ut.

Max Riemelt appears in <i>Berlin Syndrome</i> by Cate Shortland, an official selection of the World Cinema Dramatic at the 2017 Sundance Film Festival. © 2016 Sundance Institute | photo by Sarah Enticknap.

Høres spennende ut ikke sant? Filmen finner dere på Viaplay og ettersom den er fra 2017 så må den leies for 49kr. Absolutt verdt kronene spør du meg. Se traileren om du ikke er overbevist! Et lite tips dersom du mangler idéer til en GOD spenningsfilm å snurre denne søndagskvelden. Nå skal jeg gjøre meg klar for årets første shoot med Hannemor her! Leiligheten begynner omsider å ta form der borte, så nå er det på tide å starte opp med vår ukentlige bildeknipsing igjen.

Kan dere ha en fin søndag så lenge?
Se traileren til Berlin Syndrome HER

1 kommentar
    1. åå endelig filmtips igjen! Så The Hunt nå nettopp og jeg må bare si, det er virkelig den mest provoserende filmen jeg har sett på lenge 😮 Så sint, lei meg og oppgitt jeg var under hele filmen.. anbefaler alle å se den!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg