Første døgn i nytt hjem!

Vet dere hva? Nå har jeg sånn ca tilbrakt nøyaktig et døgn i ny leilighet, og hold dere fast: Jeg stortrives! Ja, det er helt sant bestemor! Kristinemor kom og hentet meg i går ettermiddag, tok meg med på Rema 1000 for Storhandling med stor S, og så dro vi hjem til meg, pakket alt på plass, og lagde den første middagen på splitter nytt kjøkken. Herlighet så koselig det var. En times tid senere sto også Andrea utenfor døren min, klar for å hjelpe meg med hva enn jeg trengte henne til. Jeg er jo så lite handy av meg at det er helt pinlig, og da er det jammen godt å ha venninner som har vært hakket mer opptatt av å lære seg møbelmontering og elektronikk! Altså, på bare noen minutter hadde hun både gjort klart klesskapet mitt og hengt opp ny diamant-taklampe! JAY!

Natten i nytt hjem gikk også overraskende fint, og i dag var det Cathrine som fikk i oppgave å ta meg med på Ikea for en aller siste gang. De gode jentene mine altså <3 Jeg måtte ha noe ny innmat til garderobeskapene, og noen sorte bilderammer til plakatene som kommer i morgen, så nå er mer eller mindre alt på stell! Resten av kvelden skal Cath og jeg bare bruke på å lage oss litt deilig mat, og så skal jeg hoppe i bingen, for i morgen venter en lang dag med både skole, møte med Geir, møte med huseier og henting av pakker. Spennende!

Tenkte bare jeg skulle titte innom og oppdatere dere litt på livet, samt vise dere mitt nyinnkjøpte stuebord. Jeg var alvorlig talt på hver eneste fancy møbelbutikk i Kristiansand by på tirsdag, på jakt etter et passende bord, men det var først da jeg bestemte meg for å ta en siste svipptur innom Ikea jeg fikk øye på noe jeg faktisk likte. De hadde akkurat fått inn en ny morsom liten sak av et oppbevaringsbord i hvit, og det passet bare så godt inn i den lille stuen min at jeg ikke kunne annet enn å dra det med hjem.

Var det ikke litt søtt da? Syntes det var finere enn mange av bordene til både 3000 og 4000 på Bohus. 498kr tror jeg at jeg betalte. Hah! Sofa og teppe her fulgte med leiligheten så det har jeg ikke valgt selv, men sofaen minner fryktelig om den jeg hadde da jeg bodde på Tømmerstø, så jeg lurer meg på om det er den som gjør at jeg føler meg så “hjemme” her allerede <3 Hihi, tror jeg skal få en riktig så fin start på mitt nye kapittel her jeg.

Diamantlampen er forresten fra Skeidar! Den er faktisk på tilbud nå til 599kr <3

25 kommentarer

Siste innlegg