Si hei til mitt nye soverom!

Hei på dere, og riktig god søndag! Ukens siste dag er her, og endelig føler jeg soverommet mitt er klart nok til å kunne vises frem litt ordentlig. Klesskapet er *kremt* enda ikke i orden, men det er rett og slett bare fordi jeg trenger hjelp til å montere noen buksehengere.. Ja, jeg har prøvd selv og gitt opp, så nå går jeg egentlig bare og venter på at 1. Andrea eller 2. En random handyman skal komme og banke på døren min og få det gjort.

Til den tid, får dere nøye dere med denne ene vinkelen.. Nattbordslampene er fra Jotex.no, bildene fra Desenio, og rammene fra Ikea. Ellers så er sengetøy og rosa teppe kjøpt på H&M trend.


Selv uten sengegavl er jeg så fornøyd! Både seng og nattbordskommoder fulgte med leiligheten, så det har jeg ikke engang trengt å gå til innkjøp av. Jeg har også noen matchende pynteputer og et sengeteppe som kan pryde toppen, men jeg syntes egentlig det var finere uten. Nei, her skal jeg sove godt fremover! Elsker at det ble så jentete med en gang de dusrosa lampene kom på plass. De kostet forresten bare 349kr per stykk!

– Nattbordslampe fra Jotex.no –

Har dere husket å stille klokkene deres i dag forresten? Jeg sov i en liten evighet til morgenen i dag, og så kom Kristinemor på overraskelsesbesøk med pizzabakeren i hånda! Altså… you gotta love her! Siden har vi bare skravlet, spist, snurret søndagsfilm og kost oss, og nå får jeg jammen snart Annika på besøk også. Hun må jo og få en omvisning i mitt nye hjem! Kanskje kan hun en ting og to om buksehenger-montering også? Hvem vet.. En ting er ihvertfall helt sikkert og det er at denne uken avsluttes på beste vis <3

Ha en deilig søndagskveld alle sammen!

41 kommentarer

Siste innlegg