Nok et vellykket klessalg!

– En oppdatering fra dagens klessalg –

For en galskap! Hjelpe meg, tusen tusen takk til absolutt alle som kom i dag! De fremste jentene i køen fortalte at de hadde stått der helt siden klokken 10.00 om morgenen, to timer før åpningstid, og da klokken endelig slo tolv strakk folkemengden seg helt bort til enden av kvartalet. Herregud så glad! For en tålmodig og smilende gjeng det var som kom innom denne formiddagen. Tusen tusen takk <3 Jeg håper dere alle fikk med dere noe fint!

Se på den køen da! Hihi, også så fine dere alle var <3 Salget gikk unna på tre små timer, men da vi takket for oss var det faktisk enda litt klær igjen (overraskende mye fint også) så noe ga vi bort til Blå kors og noe tenkte jeg at jeg skulle selge som “pakker” her på bloggen. Det er så utorlig mange som har spurt om jeg kan holde igjen noen kjoler og sko til dere som ikke bor i Kristiansand, så nå får dere også muligheten til å stikke av med noen plagg.

Jeg skal legge det ut for salg til uken tenkte jeg <3 Nå skal jeg bare ligge som et slakt på sofaen litt. Det har gått i ett helt siden jeg kom hjem fra ferie så denne lørdagskvelden vil jeg bare bruke på å ta igjen kvalitetstid med min kjære mann. Vi skal lage oss italiensk pasta til middag, drikke vin fra Italiensk vingård og bare slappe av til en film. Ah, det skal bli så utrolig godt nå! Kanskje jeg får smisket meg til en massasje også. Høhø <3


Igjen, tusen takk til alle som kom! Håper dere koste dere like mye som oss <3
Denne blå kjolen ble forresten ikke solgt, så den kommer til salgs på bloggen!

19 kommentarer

Siste innlegg