Fylte horn til lørdagsfrokost

Først må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer under forrige innlegg. Fyfader for en oppriktig, fin gjeng dere er! Det er så godt å høre at vi er flere som sliter med å ta disse store skumle utdanningsvalgene. Det er mange retnigner å velge i, og det krever litt fintenking, men vi finner nok våre veier alle sammen til slutt <3 Som mange av dere skrev under forrige post: Alt står på vilje og motivasjon! Vi klarer det vi vil klare <3

Lett å si, men fremdeles veldig sant. Nå har jeg lagt fintenkingen på hylla for kvelden og sitter i skrivende stund og venter på middag. Daniel har fått i oppgave å lage lørdagstaco til oss, så nå blir det kosekveld for alle penga! Jeg har sittet foran pcen hele dagen mens Daniel har lest R2 matte så nå skal det bli godt å bare sette alt annet enn kos på pause. Kanskje fyller vi glassene med noe i dag også? Noe hvitt denne gang? Åh, det hadde smakt!

Ville bare innom for å ønske dere en fin lørdagskveld og dele noen mel-på-buksa-bilder fra morgenen min. Jeg sto opp to timer før Daniel bare for å prøve meg på fylte horn! Fylte frokosthorn med pesto, skinke og ost. Naaam! Oppskriften fant jeg på Trines matblogg HER om det er noen som blir fristet til å lage det selv!

Kanskje ikke de vakreste frokosthornene, meeen fy søren de smakte! <3

Ha en fin lørdagskveld dere <3 Jeg får komme meg på kjøkkenet og hjelpe mannen med middagen!

21 kommentarer

Siste innlegg