Ukesmeny ala Borge

Ny uke, ny ukesmeny! Klart jeg kan komme med inspirasjon i matveien fra solsengen også! Mihi, jeg håper ikke dere har tatt turen til butikken for ukens storhandel riktig enda, for under her får dere syv deilige oppskrifter som jeg er sikker på vil passe perfekt på menyen! Litt kjøtt, litt fisk, litt pasta og litt pizza.. Litt sunt og litt mindre sunt.. Akkurat som jeg liker det. <3 Dere får gi meg en lyd om noe er uklart så svarer jeg så fort jeg er online igjen! Ja, så må dere ha en nydelig start på den nye uken! Det skal jeg få i deilige Kos!

Mandag: Hvorfor ikke starte uken med biff til en forandring? Biff med brunet løk, kremet kantarellstuing, asparges og potetpurè. En superdeilig oppskrift jeg delte med dere forrige uke.

Tirsdag: Litt fisk må man også ha! Denne tirsdagen er det sei med nøttelokk, asparges, og søtpotetpurè som står på menyen. En gammel oppskrift som aldri slår feil! Så sunt og så godt!

Onsdag: Pasta med kylling og blåmuggost. Denne sausen gjør du så sterk du ønsker selv. Bare tilsett litt ekstra muggost om du vil ha smaken kraftigere, eller litt mindre muggost om du helst bare vil ha et hint av smak.

Torsdag: Laksespyd med hjemmelaget brokkolipurè. Nok en lett og sunn oppskrift som passer perfekt til varme sommerdager. Hiv gjerne laksespydene på grillen! Det er jo så mye koseligere!

Fredag: Ytrefilèt med sprøstekte båtpoteter, hvitløkssmør og bakt tomat. Denne bakte tomaten MÅ dere prøve. Den er fylt med ost, hvitløk, basilikum og serranoskinke, og smakene sammen, eksploderer i munnen.

Lørdag: Ukens favoritt! Ihvertfall for min del.. Jeg elsker laks, og spesielt med tagliatelle og hjemmelaget basilikumpesto. Du må gjerne grille laksen i stedet for å ha den i ovnen også. Mmm!

Søndag: Kanskje ikke så sunt, men ihvertfall godt og enkelt! Minipizza med creme fraiche, og alt det gode du måtte ønske å ha på! Topp gjerne med litt barbequesaus for enda mer smak.

Klikk på bildene for å komme til oppskriftene!

Nå venter solsengen! Her er det allerede 28 grader.

2 kommentarer
    1. Får ikke opp oppskriftene jeg 😀 mulig det er fordi det er på mobil? Blir Ihvertfall veldig inspirert , du lager fantastisk mat!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg