Out spotting dolphins

Hei torsdag! Måtte du ha kommet litt saktere. Det er vår aller siste hele dag i paradis, og den skal tilbringes på båt! Vi har booket oss en utflukt gjennom Startour hvor tre øyer i Egeerhavet skal besøkes. Vi skal snorkle, spise mat ombord, bade og sole hele dagen! Blir det like bra som tirsdagen på båt så får vi den perfekte avslutningen på en helt magisk ferie. <3 Ah, hva jeg skulle ha gjort for å få bli her en uke til!

Gårsdagen tilbrakte vi ved bassengkanten, før vi spiste middag på hotellet, kjøpte med oss en flaske rødvin og delte den nede på beachen. Det var så hyggelig sist, så vi bestemte oss for å kjøre enda en klissekveld med utsikten av måneskinn i havet <3 Jeg lot kamera ligge på hotellrommet i hele går, så onsdagen ble en sånn bloggfri dag uten bildeknipsing eller noe som helst. Jeg tror vi begge satte litt pris på det!

-Men bilder å dele med dere har jeg likevel nok av! Her kommer et bildedryss fra tirsdagens båttur. Vi hev oss bare spontant på en båt for 35 euro per person, og servicen vi fikk disse syv timene vi var ombord, var helt utrolig. Grillmaten smakte helt nydelig, vi stoppet på flere perlesteder rundt øyene i havet, så delfiner, fikk en time i en nydelig liten landsby, og badet som G-A-L-E. Nei, for en dag! Vi koste oss glugg.


Gleder oss som barn til å kjøre reprise av dette i dag!
Måtte dere få en superduper torsdag der hjemme <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg