You, me & the Sea

God kveld kjære lesere! Vi har gjort det igjen vi! Det tok ikke lange stunden før vi bestemte oss for å hive oss på en båttur da vi kom inn til byen i dag. Det er jo alt for varmt for å traske rundt i sentrum, så vi dro til havna, hev oss på en båt og ble der i syv timer. Grillet, badet, solte oss, så delfiner(!) og storkoste oss helt i fronten på dekk! Jeg har selvfølgelig knipset en hel hau av bilder som jeg skal dele med dere siden.

Men først, over til gårskvelden! Akkurat slik ble vi sittende fra klokken 20.00 til 22.00 da det var blitt så godt som bekmørkt ute. Vi delte en flaske vin, studerte stjernene på himmelen, og pratet om alt mellom himmel og jord. <3 Fy søren så koselig. Denne uken blir bare bedre og bedre, og jeg skjønner ikke hvordan det er mulig.

Her er det fryd og gammen døgnet rundt. Da vi kom hjem fra dagens supre ekspedisjon, dro kjæresteparet ut på løpetur! Daniel tok meg med på en 5 kilometers i 31 varmegrader! Jeg forstår enda ikke hvordan jeg kom meg igjennom. Jeg har aldri vært så rød i ansiktet noen sinne, og kroppstemperaturen min må ha nådd nye høyder, men vi kom oss gjennom, hoppet rett i en kald dusj, og dro til restauranten for å innta tidenes buffèmiddag. Nå ligger vi sprikkmette i senga, klare for å gå i drømmeland så fort dere er oppdatert!


Livet er upåklagelig her nede <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg