Roadtrip with my boii

Himmel, for en søndag! Eller lørdag, eller mandag eller hva det enn er. Det har ingenting å si, for dette kjæresteparet er på FERIE! Dagen i dag har vært helt utrolig. Vi bestemte oss for å kjøre litt sightseeing rundt Kos, og for en genial idè. Planen var å leie firehjuling, men da alle var opptatt tok vi like godt en bil med aircondition i stedet. Faktisk fikk vi akkurat samme bil som Daniel hadde selv, for en liten måned siden. Kan tro vi følte oss som hjemme der vi cruiste rundt i den røde poloen! Første stopp ble Paradise Beach, og ved denne nydelige stranda var plutselig havet blitt hakket blåere! Vi ble liggende på hver vår solseng i hele tre timer, spise lunch, bade, og kjøre vannscooter for første gang i ihvertfall mitt liv. Så sykt gøy!

Stakkars Daniel passet sånn på meg at han ikke klarte å følge med på seg selv. Tre timer var alt som skulle til for å farge sixpacken lyserød. Da klokken slo 15.00 var det bare å få på ham en tskjorte, hive seg i bilen og ta en spennende sightseeingtur rundt øya i stedet! Vi snakker Marthe og Daniel, ut på nye eventyr..

Vi bestemte oss rett og slett for å kjøre på toppen av øyas høyeste fjell vi! Veiene var smale, landlige og uten en eneste bilist, men det var akkurat det som gjorde det så spennende! Det var fjellet, noen gjeiter, oss to, og noen digre vindmøller.. Vel, og den magiske utsikten. Vi kan herved skryte på oss at vi har sett hele Kos! -Og klint på toppen av øyas høyeste fjell. Høhø <3 Følte oss som verdens største radarpar der vi sto..

Nå er den fine mannen min ute og løper litt mens jeg får unnagjort dagens andre blogg-update! Håper dere har det bra der hjemme. Her har vi ihvertfall overhodet ingenting å klage på. Så fort dere er oppdatert og Daniel er ferdigtrent, drar vi ut for enda en middag i fine Kos sentrum. Det var så hyggelig der i går! <3

Må ha en reprise av gårskvelden! Ha en deilig søndagskveld dere også <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg