The very first night

God morgen og god søndag! Vi ligger en time foran dere her i Hellas, så nå begynner klokken å nærme seg 08.00. Frokosttid med andre ord! Daniel ligger i skrivende stund og snorker mens jeg får unnagjort litt skriving. Vi hadde den deiligste lørdagskvelden i går.. Daniel dro og kjøpte en vinflaske til oss om ettermiddagen, så en time før vi dro satte vi oss på balkongen og nøt et glass hvitvin med utsikten av et stille hav og et folketomt basseng. Da klokken nærmet seg 21.00 tok vi bussen til Kos by hvor vi spiste en litt mer tradisjonell Gresk middag med grillspyd, gyros, brød og tsaziki. Helt nydelig var det å sitte på en lokal restaurant, høre på gresk musikk, oppsummere den fine dagen, og bare nyte! <3 Ferielivet med denne mannen.

Planen for i dag er litt uklar. Vi skulle egentlig ta turen til Paradise Beach, men da bussene ut hit er fulle, og vi nødig vil sitte to timer i taxi, vurderer vi å leie oss en firehjuling for sightseeing på egenhånd! Vi får sjå, vi får sjå. Vi må ihvertfall se å få kommet oss på en fin strand i denne deilige varmen <3 Jeg er på tur med solkremens konge, så her skal det være umulig å bli brent! Aldri opplevd maken til smøremas! Hehe, hver eneste gang jeg kommer opp fra det bassenget får jeg det strenge “SMØR DEG-blikket!” Skjønn <3

Maten dere ser på bildene over her er fra fredagskvelden da vi ankom. Hotellmaten er som dere ser også upåklagelig. Jeg hadde kyllingrisotto mens Daniel gikk for lam, og den rødvinen vi fikk til, er noe av det beste vi har fått! Nei vi koser oss glugg her nede. Nå har Daniel våknet, så jeg får klappe igjen pcen og ta han med meg opp til frokost! Det lukter pannekaker på Borge og kjeks, kanelsnurrer, og sjokolademousse på Daniel.

Ja, her dessertbuffè etter frokostbuffèen!

Ønsker dere en finfin søndag <3 Vi sees!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg