To-DoList: Nothing

God morgen igjen! -Og så var det blitt tirsdag! Dagene går så alt for fort <3 Daniel og jeg lå ved bassengkanten i flere timer i går, nøt den fine utsikten fra kanten og dro litt tidligere opp på rommet for å bruke god tid på å kjøle oss ned og gjøre oss klare for middag på hotellet. Vi prøvde det gigantiske utvalget som er på hotellbuffèen her for aller første gang, og fikk greie på at denne middagen er inkludert i prisen vår, så nå er det ingen tvil om hvor vi spiser resten av ferien! Hoho. Maten her er altså bare helt nydelig!

Daniel og jeg hadde en skikkelig klissekveld i går, men jeg tenkte jeg skulle dele mer om den kvelden sammen med noen bilder litt senere. Vi snakker oss to, vin, folketom strand og solnedgang <3 Kunne like godt vært på bryllupsreise jeg nå. Vi har det så latterlig bra!

Nå er Daniel og tester ut treningssenteret for første gang mens jeg får oppdatert dere litt! -Så bærer det videre til frokost før vi tar turen inn til Kos sentrum. Kanskje kjører vi litt sightseeing i byen, og kanskje legger vi oss på en strand her. Vi får se hva dagen bringer! Vi pleier nå å være flinke til å finne på noe morsomt <3 Det blir for varmt for oss begge å bare ligge i solsteken hele dagen. Det er 40 grader i sola og ikke et vindpust!

Daniel la en euro som hadde ligget i solsteken hele dagen på låret mitt like før lunch i går, og jeg som lå bedagelig og solte meg satte i et B-R-Ø-L av sjokk! Haha, bilde på mynten kan enda sees i svimerket på låret mitt. Det.Er.Så.Varmt! -Og deilig! Selvfølgelig. Her kunne vi stekt egg på asfalten når som helst <3


Ønsker dere en super tirsdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg