Hoho! For en passende overskrift. <3 Jeg kunne helt sikkert ha prøvd meg på en sunnere variant, men usunt smaker best. Sånn er det bare! Tina og jeg skal arrangere avslutningsfest for oss selv med Vero Moda jentene i helgen, og da må det jo litt baking til! Derfor brukte jeg omtrent hele morgenen min på eksperimentering på kjøkkenet denne tirsdagen. Resultatet ble denne oreokaken som smakte litt for godt.. Altså hvor galt kan det gå når du kombinerer oreokjeks med sjokolademoussè, og kremost? Ikke skal kaken stekes heller!
Her er det bare å piske opp på krem og moussè for så å la kaken stå og stivne i kjøleskapet. Sistnevnte hadde selvfølgelig ikke jeg tålmodighet til, så min kake så en smule grisete ut, men lar du både krem og moussè få stivne, så vil denne desserten bli en kjempesuksess! -Og uansett hvor grisete den blir på utseende så kan jeg love at kaken vil falle i smak både hos store og små. Hihi!
Du trenger: 1. 400 g oreo kjeks (Jeg brukte fire pakker) 2. 100 g smeltet smør 3. 3 pakker Tine kremost naturell 4. 6 dl kremfløte 5. 3 ss sukker 6. 3 dl melis 7. 2 poser lys sjokolademoussè + melk til å blande ut pulveret med. 8. Freia sjokoladesaus til pynt
Slik gjør du:
1. Start med å legge 3/4 av oreokjeksen i to plastikkposer. Knytt posene og hamre løs med en kjevle for å knuse kjeksene.
2. Smelt 100g smør, hell de knuste kjeksene i en skål og bland smøret med kjeksbitene.
3. Dekk bunnen av en kakeform med smør/kjeks blandingen og første del av kaken er klar.
4. Pisk en luftig krem av 3 pakker Tine kremost og 3 dl melis. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin her.
5. Stivpisk så krem av 6 dl kremfløte og 3 ss sukker. Vend forsiktig denne kremen inn i den ferdige kremost-kremen.
6. Du vil nå ha ganske mye krem. Ta 3/4 av den og dekk kakebunnen med dette. Resten setter du i kjølekapet til senere.
7. Følg fremgansmåten som står på baksiden av sjokolademoussèpakken du har kjøpt. Når moussèen er ferdigpisket heller du den over kaken og lager et andre “lag”. Moussèn behøver ikke å ha stivnet når du gjør dette. Trykk noen biter av oreokjeksen du har til overs ned i moussèen før du setter hele kaken inn i kjøleskapet for å stivne i 30 minutt.
8. Etter 30 minutt skal moussèen være stiv nok til at du kan legge siste lag med krem på toppen.
9. Knus resten av oreokjeksen og strø dette over kaken. Hell gjerne over litt sjokoladesaus for pyntens skyld!
10. La kaken stå i kjøleskapet i noen timer før du løsner kanten fra kakeformen. Da vil du få et mye penere resultat.
Så det godt ut? Sånn sett bortifra at mitt mesterverk ble litt grisete?
Tålmodighet lenge leve.. Hihi <3 Den smakte ihvertfall himmelsk.
ååååhhh!!!
Aaah, guuud. Fristet!
Fyy, dette er ikke lov – skulle vært forbudt å vise slikt i hverdager på blogger, haha
Uff, nei, dette så alt for godt ut <3
Den så farlig god ut! Skal du slutte på veromoda?
Det så utrolig godt ut : )
Vilde: Hihi!
Du får teste den ut i helgen da Vilde! 
Karoline: Ja det skal jeg
Men jeg har en måned igjen 
Hanne Elizabeth: Så bra! *Oppdrag fullført*
Så kjempegodt ut! Skal definitivt tvinge mamma til å lage oreokake til meg i helgen, ehehe <3
Den er kjempegod! Bare ett lite tips som jeg syns gjør den 5x bedre
Istedet for krem som øverste lag, lag en marsmallowkrem! Da trenger du 15 marsmallows og litt melk i tillegg
hele fremgangsmåten finnes her: http://amaliebloggen.blogspot.no/2010/03/oreokake-eller-dotskake.html Prøv! 
ÅÅHH herregud så god denne så ut, denne må jeg prøve

Lagde en Oreo kake siste helg som var helt AMAZING! Får legge ut oppskriften så du kan prøve en gang hvis du vil
Så herlig
Denne skal jeg teste ut i helgen 
Å nam! Den skal jeg ha på bursdagen min!
Har lagd oreokaker flere ganger, og bruker akkurat samme oppskrift som deg! Det er farlig godt!
Ennå bedre med ferske bringebær, blåbær og jordbær på toppen
og lage sjokomoussen selv!
Ser utrolig god ut!
Kos deg! <3
kossen holde du kroppen så fin når du spise så mye godt???
Hehe, oreokake er farlig godt ja
åå, gurimalla det så godt ut
Åherremin.. Den så god ut!
Den oppskrifta bruker eg også, såå nydelig
Yummyyyy it looks sooo prefect !!! ♥
Love, xxx
Lauraline
Denne må jeg få laget en gang! Så utroolig god ut!
Denne kaken bakte jeg i dag. Helt fantastisk