Antrekk – 300514

 

Good kveld! Da var jeg endelig godt plassert foran pcen igjen. Bare for en liten time. Jeg skal nemlig ut på farten igjen så fort dere er oppdatert. Herlighet, denne dagen har bare flydd forbi. Jeg har kost meg på Vero Moda, skravlet med hyggelige blogglesere, og vært på jakt etter den perfekte kjolen til morgendagen. Jammen fant jeg en kjole også! Bare synd jeg bestemte meg for å skitne den ut i dag i stedet. Heh! Klarte ikke å vente med å ta den i bruk. Er det ikke typisk? Jaja, jeg finner alltids på noe annet for lørdagskvelden <3

 
Kjole fra Bikbok, Blazer fra Pull&Bear, Sko fra Gina Tricot, Ray Ban solbriller

Har dere det bra? Jeg føler jeg har vært litt fraværende i dag! Kjenner jeg gleder meg til å sette meg ned og lese alt av kommentarer og mail for så å besvare så godt jeg kan. <3 Jeg har ikke så mye mer på hjertet i kveld, men jeg ville i det minste dele noen bilder av denne splitter nye kjolen på! Jeg vil tørre å påstå at den er mye lekrere i virkeligheten. Ikke vet jeg hvorfor den ikke vil vise seg fra sin beste side gjennom dagens antrekksbilder, men den er virkelig supersøt. Ikke var den dyr heller. 299 kroner på Bikbok!

Løp og kjøp! Eller bare nyt fredagskvelden som sofagris! Det skal jeg gjøre.. Etter at jeg har vært litt mer på farten vel og merke. Hehe! Jeg har bestemt meg for å legge meg før klokken 23.00 i dag. Har ikke helt troa, men jeg må virkelig prøve. Jeg har ikke fått mer enn fem timers søvn noe natt hele uken og nå begynner kroppen å si ifra. Jeg har nemlig en tendens til å jobbe på nattestid når det ikke finnes noe form for forstyrrelser. *Skjerpings Marthe!* Nå er det slutt på “sovekandugjøreigrava-holdningen”. It is not healthy!

 

Nei nå får dere ha en super fredagskveld videre! Vi skrives <3

26 kommentarer

Siste innlegg