Burpees don’t like you either..

Ah, da var også ukens andre PT time gjennomført! Herlighet så deilig det er å ta hele økten utendørs. Jeg får ikke sagt det nok. I dag var det vel egentlig mer enn varmt nok til shorts, men av en eller annen grunn gikk jeg for tights likevel. Angret en smule da jeg så Magnus til og med barbeint på asfalten. Er han ikke flink til å ta bilder forresten? Jeg koser meg skikkelig når jeg oppdaterer treningskategorien om dagen. Det er alltid så vanvittig mange kule bilder å ta av! Synes han skal ha litt ros for sine kreative evner som fotograf også.

 

I dag har jeg fått prøvd meg i både det ene og det andre. Økten startet med litt øving i markløft. Magnus har et håp om at jeg skal løfte min doble kroppsvekt om ikke så alt for lenge til, så det er bare å stå på. I dag løftet jeg 45 kilo, og sist jeg sjekket veide jeg litt mer enn 22,5 så vi har en liten vei å gå! -Men har Magnus troa, så har jeg troa. Under ser dere et par bilder av øktens “AMRAP”. As many rounds as possible av 15 burpees og 30 hopp med hoppetau. Gud.. De purbeesene! Å hoppe tau er en fryd i forhold. 10 minutt fikk jeg på meg og på denne tiden gjorde jeg tre runder + 11 burpees. Slår du meg?

Jeg er i skrivehumør i dag, men jeg skal prøve å ikke skrive en roman. Jeg vil bare si en liten ting til før jeg avslutter og hopper avgårde på jentekveld! Er det noe jeg vil med denne treningen så er det å bli sterkere i hele kroppen. Jeg vil bli flinkere ikke bare i enkelte øvelser, men i alt jeg gjør! Jeg vil kjenne meg sprekere og mer opplagt i hverdagen, og ja jeg vil se alle tiders ut i bikini.. For å få til alt dette så må jeg trene hele kroppen. Det er lett å tenke at magemusklene ikke kommer med mindre du tar 200 sit-ups eller 3 minutt med plankeøvelsen fire ganger daglig. Det var i hvert fall slik jeg tenkte før jeg ble introdusert for crossfit. I dag har jeg ikke tatt en eneste situps, men magen min skriker likevel like mye av stølhet som resten av kroppen. Ikke vet jeg om det var burpeesene, hoppetauet, eller markløftene som gjorde underverket, men her sitter en stykk jente med superstøle muskler fra tå til topp. Love it! <3

Flere som ikke kan fordra burpees? Guess what? Burpees don’t really like you either!

Magnus er virkelig blitt bitt av bloggbasillen! Han har ordnet seg splitter nytt design, ny header og det hele.
Et innlegg om dagens PT time med meg har han også skrevet, så ta gjerne en titt på det HER.

20 kommentarer

Siste innlegg