-Og januar fortsetter å levere! Hehehe, det ble ingen oppdatering på dere i går. Jeg klarte nemlig å låse meg selv ute fra leiligheten etter en jåletime hos bestis, og kom verken inn for å logge meg på pc eller sette inn varene i de tre stappfulle posene jeg hadde dratt med hjem fra butikken. Vimseguri la igjen husnøkkelen i bestis sin bil, og den hadde forloveden tatt med seg til en kamerat for kvelden, så min effektive jobbkveld, ble erstattet med en heftig treningsøkt etterfulgt av noen late timer hos bestis. Jeg måtte jo bare la varene stå utenfor døren, og bli sittende hos Cathrine til mannen kom hjem. Haha! Åh, hva måtte denne dagen by på da?
Annika har spurt om ikke jeg vil bli med henne for å ta denne HPV – vaksinen etter studiene, men med min uflaks er jeg alvorlig talt redd jeg kommer til å dø. Dersom én av en million får en heftig bivirkning, så vær du sikker på at det blir meg. Jeg har takket ja til en time på spinningsykkel med henne, men den vaksinen tror jeg at får vente til februar. Det må jo bli en bedre måned? Det ser ihvertfall lyst ut så langt. Jeg fikk akkurat klarbeskjed om at et nydelig hotellrom rett ved Agadirs beste surfespot, er reservert Andrea og meg fra 1 februar, så nå er ferien endelig i boks <3 HURRA!
Over til denne vegetarsuppen som jeg aldri fikk delt med dere i går! Mmm, denne håper jeg dere vil prøve ut med en pakke flatbrød til, for fy så fyldig og god på smak. Ikke var den tidskrevende å smelle sammen heller! Full fremgangsmåte får dere under her, og spør dersom dere lurer på noe <3
1. 2 grønnsaksbuljong-terninger 2. 8dl vann 3. 1/2-1 boks kokosmelk 4. 2 fedd hvitløk 5. 1/2 stor løk 6. 3 store gulrøtter 7. 1 boks kikerter 8. 1/2 boks linser 9. Salt/pepper/spisskummin/tandori-masala krydder 10. Eventuelt litt chillikrydder 11. 2 ss matolje
Slik gjør du:
1. Kok opp 8dl vann med de to buljongterningene slik at de får løst seg opp.
2. Hakk opp løk, hvitløk og gulrøtter i små biter og surr dette i en gryte med litt matolje i 2 minutt.
3. Tilsett ca halvparten av buljongvannet og la det hele småputre i 5 minutt.
4. Tilsett linser, kikerter, og resten av vannet og la det hele småkoke i 5 minutt til.
5. Når gulrøttene kjennes myke og “moseklare” tar du gryten av plata og moser alt med en stavmikser.
6. Tilsett nå kokosmelken, og gi suppen et siste oppkok på 3 små minutt. (Start med en halv boks og tilsett mer dersom du ønsker mer kokossmak) Jeg brukte bare en halv boks, ettersom jeg ikke er så glad i kokos.
7. Smak til slutt til med tandori-masala krydder, pepper, litt salt, spisskummin og litt chilli.
Server den fyldige suppen med flatbrød! Oppskriften gir ca fire porsjoner.