The prettiest hairstyle

Sponset behandling

Woaah! Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hadde byens bredeste glis da jeg trasket ut fra Duo frisørsalong i går ettermiddag. Har dere sett så fint hår? Marianne altså.. Helt rå! Jeg får faktisk ikke skrytt nok av den dama.. Tre timer satt jeg i stolen, og vips så hadde jeg fått bort ettervekst, fått inn nye Joico-striper, nytt langt Hairtalk extentions, oog årets flette. Jeg tror ikke hun brukte 10 minutt engang på det mesterverket i bakhodet mitt, og jeg gikk ut den døra så stolt at nei.. Haha, dere skulle bare ha sett meg.

Det pøsregnet og ettersom jeg ikke hadde paraply, spurtet jeg til nærmeste butikk som solgte en. Før jeg i det hele tatt hadde fått lagt paraplyen på disken, sto jeg og gjorde piruetter mens jeg spurte om ikke kassesama syntes jeg var fin. Haha!! Hva da freak? Jeg fikk heldigvis komplimentene jeg fisket etter og hoppet sjeleglad ut døren igjen med en forbaska dyr paraply. Elite Foto er ikke stedet å kjøpe økonomisk paraply altså.

I dag skal jeg få ta på uniformen igjen og ha en ny lærerik dag i praksis. Jeg gjorde alt jeg kunne for å ligge så stille som overhode mulig i natt, så fletten skulle leve til en dag på jobb også! Hehe, jeg måtte riktignok flette det resterende håret og så jeg ikke slenger det rundt i ansiktet på pasientene, men det ble så fint det også at <3 Skulle hatt en Marianne på badet mitt hver morgen jeg,. Humøret mitt stiger jo seks hakk etter hvert eneste frisørbesøk.


– Book time hos Marianne HER eller ring 38097201  – 

16 kommentarer

Siste innlegg