Casual Jeans Wednesday

God morgen alle sammen! Til dere som etterspør del 2 av spørsmålsrunden hver dag: Jeg blir veldig glad av å se hvor ivrige dere er etter disse innleggene, og har veldig lyst til å gi dere de utfyllende og gode svarene dere søker, men jeg undervurderer alltid hvor mange timer et sånt innlegg tar å skrive, så del 2 kommer en dag jeg har litt mer tid til å levere en GOD bloggpost. Jeg har startet på del 2, og jeg har ikke glemt det bort.

Jeg liker bare ikke å publisere noe som kjennes “halvveis”. Tror ikke det er noen blogginnlegg jeg bruker så lang tid på som disse spørsmålsrunde-postene. Det virker kanskje ikke slik, men det går altså en halv dag bare på ett innlegg. Bare utplukking av spørsmål og bilder går det flere timer til. -Men hang in there. Det kommeer <3


– Casual Jeans Wednesday –

Jeg har ikke timene i dag, men jeg krysser både fingre og tær for at dere er noen tålmodige sjeler, og at dere kan trøste dere med en antrekkspost i første omgang. Det er tross alt ikke hver dag dere ser meg i jeans. Høhø! Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg bruker det så sjeldent. Det er jo veldig fint? Både til hæler og sneakers, fest og hverdags! Ikke er det vanskelig å få til å matche med overdeler heller.. Hmm, kanskje 2017 blir jeans-året mitt. 

– Jeans fra Gina Tricot, Genser fra H&M, Belte fra New Yorker, Støvletter fra Nelly –


Vi får sjå! Dere må ha en konge lille-lørdag mens jeg er i praksis!
Gleder meg til en ny dag med læring og moro jeg nå <3

15 kommentarer

Siste innlegg