First day of spring

Goood søndagskveld alle sammen! Åh, hvilken helg!! 15 varmegrader viste gradstokken her i dag, og da jeg trasket ute i solstrålene kjentes det rett og slett ut som en juni-dag. Hoppet vi bare over våren eller hva skjedde? Haha. I LIKE IT! Lørdagen min tok forresten en helomvending i går. Jeg skulle bare en snartur til byen for å kjøpe inn litt ting til søndagens shoot med Hannemor, men i stedet endte jeg opp på cafe med bestis og kjæresten hennes. Der ble vi sittende og ta et glass champagne til lunsjen vår, og vips så ble det bestemt at Borge skulle ha sin aller første dagsfylla! Oh yes. Jeg som sovner etter tre timer i vinglasset. Jeg hadde ærlig talt ikke det spor troa, men vet dere hva? Jeg har ikke hatt det så morsomt på lenge. He-rre-gud så gøy vi hadde det!

– Bukse og Body fra Bikbok, Pumps fra Nelly, Choker fra H&M –

Vi gikk fra bar til bar, drakk drinker og vin, spilte spill og lo så vi hylte hele dagen, og utrolig nok så ble jeg ikke det spor trøtt! -Og jeg som skulle ha en rolig lørdag. Hah! Da kvelden kom og vi hadde sittet i baren på Thon hotell i mangfoldige timer tok vi turen på en ny restaurant, spiste oss mette der til enda flere drinker og dro videre på byen hvor jeg også koste meg glugg. Jeg var ikke hjemme før langt på natt, og kom meg ikke opp før halv ett i dag formiddag, men fy søren. Det var så verdt det. Hjelpe meg for en gjennomført lørdag, og hjelpe meg for noen herlige FOLK jeg har rundt meg. Åh, jeg er altså så heldig med vennekretsen min <3
  

Da jeg omsider fikk kavet meg opp i dag, fikk jeg tatt meg en lang dusj og jålet meg litt for dagens lunsj-date! Det ble kanskje ingen fotoseanse på Hanne og meg i dag, men det ble en deilig lunsj i stedet, og noen bilder fra den hyggestunden skal dere også få etterhvert. Nå skal jeg se og få i meg litt kveldsmat, planlegge den nye uken og vaske den stakkars leiligheten min. Den har ikke fått så mye omsorg de siste syv dagene..

Håper helgen deres har vært like morsom som min!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg