Ready for a christmas party

Sponset

Hei, hopp og god ettermiddag! Her sitter jeg og smiler fornøyd på det fine hotellrommet vi har fått utdelt for helgen. Hva passer vel bedre enn å campe på Ernst når det er her kveldens julebord finner sted? Jeg ble så glad da Daniel fortalte at jobben skulle holde årets julebord på mitt favoritthotell. Det er så vanvittig fint her at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.. Denne majestetiske trappen førte oss opp til rommet vårt i dag, og i samme sekund som jeg satte foten min på den, startet fantaseringen om en shoot under lysekrona. Heh!

Om vi bare kunne bodd her på heltid! Det fine rommet vårt har jeg også knipset til dere, og det med mer skal dere få i morgen tidlig. Nå skal jeg gjøre siste finpuss på sminke og bekledning før det er tid for fest!

Jeg var oppe og hoppet allerede klokken 06.30 i dag, og siden har det gått i ett! Jeg hadde time hos Marianne klokken 12.00, og halvannen time senere var jeg og bølgene mine på vei tilbake til hotellet igjen. SÅ deilig å la sjefen sjøl få ansvaret for håret på en dag som denne. <3 Store Hollywoodkrøller sto på ønskelisten, og Marianne leverte atter en gang <3 Den dama altså! Duo frisør er salongen du må gå til i Kristiansand.

En nudefarget veske har jeg også endevendt Kristiansand for i dag, men da jeg ikke fant så mye som en clutch, krøp jeg til veskedronninga Kristina, og lånte meg en lekkerbisk av henne. Heldige, heldige meg <3

Syntes den passet helt perfekt til jeg! Kjolen koster 279kr HER (affiliateslenke)
Mer av dette nydelige hotellet kan dere også se på nettsiden deres HER

14 kommentarer

Siste innlegg