Ukens som gikk…

Ukens cravings… Jeg har hatt godtestopp denne uken, og for første gang på et år har det gått smertefritt! Det tror jeg at jeg kan takke mandarinene for. *Oh lord rettelse – KLEMMENTINENE*. Jeg har fått meg en splitter ny fruktskål, og denne har jeg gått og plukket klemmentiner fra hver gang jeg har fått et søtsug. Det har bare gått en uke uten sukker, men kroppen føles allerede piggere, og jeg er dermed supermotivert for en ny sunn uke <3

Ukens innkjøp… Denne uken har jeg investert i en hel hau av ting! Blant annet årets juletre, ny spisegruppe til stua, og denne alt for fine ferien som jeg fortalte om i går! Ellers har jeg fått en hel hau av kjoler og bikinier i posten denne uken. Kan vel si det sånn at jeg hadde et Nelly-øyeblikk tirsdag forrige uke. Det er bare så gøy å klikke litt av og til… Det er lov å unne seg litt så lenge Geir gir sin tillatelse. Eller tilgivelse… En av to.

Ukens favorittinnlegg… Jeg synes jeg har hatt flere fine både vanlige innlegg og annonser denne uken, men mandagens “Welcome to my Fridge”, tirsdagens løksuppe-oppskrift og torsdagens “en stalldag i bilder” fikk kanskje ekstra god respons. Det er så fint, for da vet jeg at dette er noe jeg kan dele mer av i fremtiden!

Ukens sang… Sånn ca alt av julemusikk fra spillelisten min, men Maria Mena – Home for Christmas minnet en leser meg på i går, og hele morgenen i dag har denne gått på repeat. Åh, juuul <3 Velkommen skal du være!

Ukens høydepunkt… Shit, så bra de siste dagene har vært. Det har skjedd så mye siden vi kom hjem fra Island forrige helg! Denne uken har det vært full fokus på mailboks og jobb, men etter en formiddag i stallen, et døgn på hotell med julebord og festligheter, og gårsdagens syforening med verdens beste jenter, føler jeg også at jeg har levd! Jeg har gjort morsomme ting ved siden av pcen, og kommet meg ut blant de jeg er glad i. Derfor sitter jeg her nå, mandag morgen og er DRITmotivert for ny uke. Det er desember i morgen for svarten! YES!

Ukens gullkorn… Ukens latter fikk jeg meg flere ganger i går kveld på syforening med jentene mine. Jeg kan ta for meg ett av eksemplene ihvertfall! Vi hadde akkurat bakt tre forskjellige julekakesorter og skulle til med kveldens brettspill.. Andrea fikk ansvaret for utdeling av brikker og spurte som vanlig hvilken farge vi ville ha.

Annika: Jeg vil ha lilla!
Malene: Jeg vil ha rosa!
Meg: Jeg vil ha oransje!
Andrea: Hvem pokker vil ha oransje? Det er liksom oransje som blir igjen til slutt!!
Meg: Eeee okei, jeg kan ta blå da…

Ukens produkt… Finn frem arket(ene) med ønskelisten på, for her kommer enda et produkt å tilføye den! Structure – Glamtex sprayes i hodebunnen rett før styling og gnikkes inn som en tørrshampoo før du tupperer. Kanskje ikke noe for deg som allerede er velsignet med volum, men for oss som er flatere enn flatest etter hver eneste hårvask, er Glamtex redningen for enhver dårlige hårdag. Min spray er fra frisørsalongen jeg bruker Duo.

Ukens latter… Fikk jeg av meg selv fredag ettermiddag, da jeg endelig hadde landet litt.. Jeg skulle ut på noen ærend før julebordet på Ernst og hadde hele morgenen vært i ekstase over det fine rommet vi hadde fått for natten. På vei ut fra resepsjonen fikk jeg øye på hotelldirektøren i den fine dressen sin i lobbyen, og fornøyd som jeg var slapp jeg alt jeg hadde i hendene, for å løpe bort til ham, kaste meg om halsen hans og takke for det “SYKT fine rommet”… Kanskje ikke helt på normalen, og kanskje ikke helt som forventet etter de profesjonelle mailene vi tidligere hadde utvekslet, meeen jeg klarte jeg ikke dy meg.. Viktig å vise takknemlighet si!

Nei, for en BRA uke <3 Måtte den første i desember bli like meningsfull.

16 kommentarer

Siste innlegg