Klar for nye eventyr!

Juhuu! Da var hun klar for et par dager på havet! Tante kommer snart og plukker meg opp i tordenværet, og da er det klart for jentetur til Danmark. <3 Åå som jeg gleder meg! Båten går klokken 20.00 i kveld, og da tipper jeg tante og jeg sjekker rett inn på rommet før vi tar turen ut i buffèen. Kanskje er det til og med noe show om kvelden? Jeg vet ikke. Det blir spennende å se hva Fjordline har å by på. Jeg har bare tatt cruise mellom Oslo – Kiel tidligere! Bra blir det uansett. Jeg skal jo tilbringe de neste dagene med verdens snilleste dame!

Apropos snille mennesker.. Jeg kom hjem til tidenes gavelass jeg i går kveld. Nærbutikken til bestemor og bestefar la ned i forrige uke og kjørte 70% på alle varer. Tror dere ikke gamlemor og gamlefar dro ned med trillekofferten sin og kjøpte et 10 års forbruk med produkter til meg? He-rre-gud! Her sitter jeg med et helt lass av hårbørster i alle verdens farger og størrelser.. Vi snakker hårspenner, lypsyls, strikk, tannbørster, muffinsformer, neglfiler, og gudene vet. Fy søren så herlige de er! Jeg har definitivt de beste 4 besteforeldrene på jord <3

En liten smakebit på galskapen får dere på det ene bildet over her. Hihi! Tenkte jeg kunne oppsummere mine siste snaps før avreise. Følger dere meg ikke allerede så må dere gjerne gjøre det! Martheborge heter jeg der, og jeg skal selvfølgelig oppdatere dere som bare det på tuuur <3 Ønsker dere alle en finfin tirsdagskveld!



Vi skrives fra Hirtshals igjen vi! <3

28 kommentarer

Siste innlegg