It’s time to relax!

Å tilbringe lørdag formiddag i Clarion Hotel’s avslapningsavdeling var bare ikke feil! Ååå som vi koser oss her. Hvorfor går tiden så ufattelig fort? Vi vil ikke reise hjem enda! Det er så mange ting vi ikke har rukket å gjøre på denne alt for korte tiden. Lørdagen forsvant på et blunk! Jeg fikk ikke engang tid til å oppdatere dere med et innlegg nummer to! Cathrine og jeg startet nemlig dagen med en liten shoppingrunde i Stavanger sentrum før vi tok lunchen på cafè, unnet oss litt solarium, og besøkte denne relax-avdeling.

Noe så skjønt! Da ettermiddagen kom dro vi med Iselin på en Indisk restaurant før vi tok turen videre på byen for andre kveld på rad. Hihi, vi har hatt det så FINT! Jeg har knipset en rekke bilder fra de siste par dagene, men jeg må bare vise dere litt av gangen..

La oss starte med dette alt for deilige badet! I 14 etasje på Clarion Hotel Stavanger, befinner det seg et lyst og fint rom med både badstue og jaccuzi. Å sitte i det varme badet, titte ut over Stavanger by, og bare nyte utsikten.. Vel, det er rimelig magisk. -Og kanskje til og med enda mer magisk på kveldstid når mørket faller og byen begynner å lyse opp! Åh, nei vi manglet bare jordbær og litt smeltet sjokolade så ville Cath og jeg hatt den mest romantiske daten noen sinne i går formiddag.

Meg og deg. <3 With a positive attitude and a great pair of tits, you can do anything!

13 kommentarer

Siste innlegg