My life on instagram

Da var det på tide med en instagram-oppsummering! Jeg har prøvd å oppdatere gangske så hyppig denne helgen hvor jeg kun har fått oppdatert bloggen èn gang daglig! Litt videosnutter har jeg også begynt med og det er definitivt noe jeg skal fortsette med i fremtiden. Ellers har jeg også tenkt litt på å ha et blogginnlegg i måneden hvor jeg tipser om mine favoritt-instakontoer blant leserne mine! Jeg forventer da ikke at dere skal være profesjonelle fotografer, modeller eller verdensmestre på å redigere, men har du en instagramkonto hvor du deler bilder som du ønsker å inspirere andre med. Legg navnet på den igjen i kommentarfeltet under her så skal jeg ta en titt på den og lage et “Marthe tipser” blogginnlegg med noen av mine favoritter. Kanskje får dere da en følger eller to ekstra?

Dagens kokkelering gikk forresten veldig bra! Middagen smakte akkurat som jeg håpet på, bloggbildene er knipset og i morgen kommer oppskriften på bloggen. Nå sitter jeg glad og fornøyd, for ikke å snakke om sprikkmett i sofaen. Slik har jeg også planer om å sitte en stund! Jeg må sortere noen bilag til møtet med Geir i morgen tidlig, men sett bortifra det så skal jeg kjøre en avslappende mandagskveld med farmen og mailsvaring. Jeg fikk akkurat flybilletter og hotellreservasjon til Belgia tilsendt på mail, så nå kan jeg nesten ikke slutte og glise!

Helt til slutt vil jeg gi en liten oppmerksomhet til noen av mine instagramfølgere. @renate993 og @ramonahjelle, jeg har lagt spesielt merke til de fine kommentarene dere legger igjen under instagrambildene mine. Tusen takk for at dere er så gode! Jeg synes jeg ser navnene deres på instagram hver eneste dag jeg. <3 Herlig! Ellers må jeg selvfølgelig også si tusen takk til alle dere andre som kommer med noen gode ord i ny og ne. Det er så hyggelig å oppdatere dere både her og på instagram når responsen virkelig alltid er så god. <3

Follow me on instagram: Marthekborge <3
Eller bare ha en strålende kveld. Her snurrer snart farmen!

117 kommentarer

Siste innlegg