Complaining won’t burn calories

Tjo hei dere! Åh, i dag er jeg helt i hundre. Jeg våknet med bestis ved siden av meg og utenfor sto solen allerede høyt på en skyfri himmel. Til tross for at det ikke har vært noe særlig varme verken her eller i Stavanger den siste tiden, kunne jeg i dag faktisk SE at det var sommer på andre siden av vinduet. Jeg ble med ett 20 ganger gladere, kastet på meg treningstightsen og tok bussen til crossfitgarasjen hvor Magnus sto og ventet. På en solskinnsdag som denne befalte jeg raskt at vi skulle ta økten utendørs. Garasjen er alle tiders den, men disse bloggbildene mine blir så mye finere ute i solen da vet dere! Heldigvis er aldri Magnus vanskelig å be.

Jeg skal dele dagens økt med bilder litt senere til uken, men nå tenkte jeg i første omgang å dele fredagsøkten min med dere! Kjenner motivasjonen min er utrolig god denne mandagen. Jeg har høstferie fra skolen og vet da at jeg vil komme til å ha mer tid til både trening og blogging helt frem til FREDAG! Da drar jeg jo til Belgia på pressetur! Sunne ingredienser til fem gode middager har jeg også handlet inn i dag, og ukeplanen er i ferd med å planlegges. Vil så gjerne bruke disse dagene til å kjøre litt på på treningsfronten. Lage mat som krever litt tid på kjøkkenet, trene crossfit, løpe utendørs og rett og slett bare bli sprekere. Det gir meg så mye energi og er det noe jeg vil trenge til denne presseturen så er det akkurat det! Hoho, timeplanen for helgen kommer til å bli hektisk, og SYKT gøy

Fredagsøkten min besto av noe så enkelt som tre øvelser, og disse tre måtte utføres hvert 2 minutt i 15 minutter.

Slik så økten ut:
5 Burpees med hopp over vektstang
5 Deadlifts
5 Wall balls

Tungt, men absolutt gjennomførbart! Lurer dere på hvordan disse øvelsene med rare, amerikanske navn utføres så har Magnus, Matthew og jeg laget en videosnutt hvor jeg viser og Magnus forklarer hvordan de enkelte øvelsene fungerer. Ta gjerne en titt på den! Magnus delte den på sin blogg like etter økten vår på fredag.

Videosnutten finner dere HER.Lover at jeg er like klein på video som alltid <3
Nå skal jeg hive meg på kjøkkenet og kokkelere litt! Kanskje dukker det opp en oppskrift senere?

6 kommentarer
    1. har du og jonas gjort det slutt? håper virkelig ikke det, dere er så søte! ser han aldri på dine sosiale medier lenger..

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg