On this weeks menu

God mandagsmorgen alle sammen! Eller formiddag er det vel blitt… Tiden flyr i godt selskap! Jeg sitter i frisørstolen til Marianne og oppdaterer dere jeg nå. Tenkte nemlig dette var dagen å klippe av meg håret på. Åjada jeg skal klippe bobb! Aner ikke om jeg kommer til å kle det med mitt relativt tynne hår, men det får vi finne ut av om to små timer. Marianne har ihvertfall troa <3 Sennende blir det uansett med en større forandring. Dere skal selvsagt få se resultatet senere i dag, men NÅ skal vi i første omgang til ukens middagsmeny! JUM.

– Mandag –
Gulrotsuppe med et hint av lime. En enkel suppevariant med supergode smaker i! For å gjøre den enda litt mer mettende kan du gjerne tilsette noen kjøttstrimler av svin i. Spiser du ikke kjøtt så kan du bare bytte hønsebuljongen med grønnsaksbuljong så blir den også vegetarvennlig.

– Tirsdag –
Indisk rekegryte med ris. Denne lille retten har jeg virkelig savnet! Det er mange månder siden jeg lagde oss det sist, så denne uken SKAL jeg se å få smelt sammen en rekegryte igjen. Den ser kanskje avansert ut, men leser du fremgangsmåten så skjønner du at det hele bare tar 10 minutt å koke opp. serveres med godt brød til.

– Onsdag –
Min nyeste pizzaoppskrift! Pasta carbonara saus er noe av det beste jeg får, så hvorfor ikke bruke den som pizzasaus også? Beste idéen på lenge. Helt nydelig smaker det med biffstrimler, bacon og pastaskruer til.

– Torsdag –
En Libanesisk middagstallerken med kjøttboller, tomatsaus, hummus, tzatziki, nanbrød og couscous. Denne tar en times tid å lage, så kanskje denne oppskriften egentlig kan spares til helgen? Eller en dag du har litt bedre tid? Retten må ihvertfall prøves en gang for himmel og hav så god den er!

– Fredag –
Enkel skinkeomelett med hjemmelagde gulrotrundstykker. En veldig simpel, men likevel både god og sunn middagsvariant. Oppskriften på de saftige rundstykkene finner du HER.

– Lørdag –
Baconsurret kylling med spinatrisotto. Åh, denne risottoen er så god på smak! Av og til er man bare nødt til å bytte ut den vanlige, tørre risen med noe litt mer smakfult. Dette er et supergodt alternativ til kylling-tilbehør.

– Søndag –
Stekt ris med kylling og egg. Perfekt å lage av risrester fra gårsdagen! Om du vil bruke erter, purreløk, kylling eller reker er helt opp til deg. Bland sammen dine favorittingredienser av kjøtt og grønt og tilsett smakssausene som står i oppskriften så er det nesten umulig å feile. Retten tar toppen 20 minutt å lage.

Håper noe av det ser fristende nok ut til at du putter det på menyen din.
Klikk på bildene for å komme til selve oppskriften <3

16 kommentarer

Siste innlegg