Todays cravings: Omelett

Hjelp! Jeg hadde akkurat inntatt tidenes porsjon med ovnsbakt omelett, salat og rundstykker da Kristinemor ringte for å spørre om ikke jeg ville komme på tacokveld til henne og Christoffer.. Altså ALDRI om jeg sier neitakk til mat, så her sitter jeg da og krysser fingre og tær for at magen snart klarer å gjøre plass til litt mer. Herregud jeg er håpløs. Uansett! Oppskriften på denne enkle lille retten får dere under! Omelett er egentlig noe jeg aldri craver til verken frokost eller kvelds, men nå var det så mange år siden sist at i dag kjente jeg jeg fikk en smule lyst på det igjen. -Og når man får en smule lyst på noe så er det klart man lager en ovnsbakt porsjon til fem..

Du trenger: 1. 7 egg 2. 1dl melk 3. Salt og pepper 4. En håndfull fetaost 5. 1/2 gul paprika 6. 1 rød paprika 7. En håndfull brokkoli 8. 100g revet ost 9. En boks skinkestrimler (ca 200g)

Slik gjør du:
1.
Visp sammen  egg, melk, salt og pepper, og hakk opp grønnsakene.
2. Ha grønnsakene og skinkestrimlene i en form og hell eggblandingen over.
3. Strø ca 100g ost på toppen og stek midt i ovnen på 180grader i 25-30 minutt.

Oppskriften på disse deilige gulrot-rundstykkene skal dere få litt senere denne uken!

I salaten til hadde jeg bare salatmix, fetaost, gul paprika, cherrytomater, litt olje, salt og pepper. Det er denne salatblandingen jeg bruker til nesten alle mine middager. Synes den er så enkel og god <3

Håper det smaker! Ja, jeg er sikker på at formen kunne ha mettet fem.

11 kommentarer

Siste innlegg