Ukesmeny – Dag for dag!

Denne mandagen har for min del blitt en liten planleggingsdag! Jeg startet og planlegge deler av ukens blogginnlegg i går, og har fått jobbet litt videre med det i dag. Det er ganske fascinerende hvor lang tid noe slikt kan ta. Jeg har skrevet to blogginnlegg, planlagt fem, og forhåndsskrevet et, og dette har tatt meg hele dagen. Jeg klarte riktignok å skvise inn en treningsøkt for et par timer siden, men først nå skal jeg starte på middagen! Skal man gjøre en god jobb som blogger så trenger man jammen en hel arbeidsdag. <3

Heldigvis er det bare moro! Spesielt når tilbakemeldingene er både mange og gode. Jeg vet jo at tusenvis av jenter klikker seg inn her hver eneste dag, for det ser jeg jo på statistikken, men det er likevel så hyggelig å høre fra dere! Få en slags bekreftelse på at det jeg jobber med gir dere noe! Om ikke alltid et sminketips, en oppskrift eller treningsmotivasjon, så ihvertfall litt hverdagsglede.. <3 Jeg har takket utallige ganger før, men jeg gjør det igjen for jeg setter faktisk uendelig stor pris på dere. Tusen takk for at dere stadig legger igjen oppmuntrende ord her på bloggen, kommer med innspill og tips og støtter meg i enhver vanskelig situasjon. Jeg.Er.Heldig.

Mandag – Hvit fisk
Torsk med hjemmelaget grønn pesto, ristede pinjekjerner og stekte poteter. Enkelt, men så smakfult!

Tirsdag – Pasta
Lager du dobbel porsjon med hjemmelaget pesto så kan du holde av halvparten til tirsdagen! Da er det nemlig wok med biffstrimler og pesto-tagliatelle som står på menyen. Åh, dette gleder jeg meg til! Det ser så simpelt ut, men det er virkelig superdigg!

Onsdag – Rød fisk
Er det noe jeg ikke er så flink til å få i meg så er det vanlige poteter. Skal jeg ha dette som tilbehør så må jeg lage et eller annet ut av dem. Enten det blir sprøstekte pommes frites, eller en slags hjemmelaget potetmos. Denne onsdagen blir heller ingen unntak. Da er det nemlig laks med asparges, tomat og potetpurè som står på planen. Jummy!

Torsdag – Pai
Denne paien består av skinke, pesto, ost, brokkoli, tomat og mais! Her er det jo bare å bytte ut innholdet om dere skulle ønske å ha noe annet! Oppskriften på selve paideigen finner dere ihvertfall her. Bare klikk på bildet for å komme til innlegget.

Fredag – Viltgryte
Dette er det nå helt sykt lenge siden jeg har spist! En skam, for det er jo så godt! Enkelt er det også, så dette får dere alle sammen til. <3 Nå vet dere hva dere skal tygge på mens dere ser “Mitt dansecrew” på fredagskvelden. Hihi!

Lørdag – Kylling
Med godt tilbehør! Her har dere den magiske middagsoppskriften på sprø pommes frites, hjemmelagd kålrabistappe, en godsmakende kylling og en frisk salat. Det er klart resultatet blir bra når man mikser sammen det beste av det beste!

Søndag – Fiskegrateng
Uken skal jo aller helst inneholde 3 fiskemåltid. Det gjør denne! Vel min uke inneholder jo minst fem, for jeg kan banne på at jeg kjøper sushi til lunch minst to ganger i uken.. Uansett! Fiskegratengen min er både saftig og god. <3 Prøv den gjerne ut selv!


Håper dette kan være til inspirasjon for noen av dere!
Dere klikker på bildene for å komme til oppskriftene..

21 kommentarer

Siste innlegg