New in – Timeplan & Notatblokk

Å du deilige onsdag! Jeg glemmer hvor hyggelig det er å ha bursdag når det går et år mellom hver gang! Jeg tror bare jeg må starte med å si tusen tusen takk for alle gode gratulasjoner både her, på facebook og i innboksen på mobilen. Jeg har bare gått rundt og glist i hele dag, og den ene venninnen etter den andre har foret meg på skoleboller og små kartonger med sjokomelk. *Mine to, store kantinefavoritter* <3 Nei, åh som jeg har kost meg. Måtte kvelden gå sakte, for jeg vil ikke at verken bursdagen eller august måned skal ta slutt.

Daniel kommer også hjem snart, og da blir det kinamat for alle penga. “Hva vil du ha som bursdagsmat?” spurte han i går, litt sånn halvnervøs for at jeg skulle svare noe sånt som hjemmelaget peking duck.. Neida, take away ris deluxe med en vårrull på siden. Hva ellers? Er ikke ris deluxe det beste? Jeg kunne spist det hver eneste dag.


Jaja, nok skravling! La oss gå over til poenget med akkurat denne bloggposten: Min nydelige lille timeplan. Det føles som år siden jeg klikket den hjem, men i går kom den altså frem! Endelig! Hvis dere ikke har fått det med dere enda så elsker jeg alt av søte planleggingsbøker, almanakker og notebooks, og da jeg kom over denne ukeplanen fra Decodesign tenkte jeg bare JA! Ikke bare er den så fin å se på at jeg blir helt nødt til å ta den i bruk, men den har alt. Frokost, lunsj, og middagsmeny, avtaler, time for time-plan, gjøremål og ukesmål. Perfekt!

Nei, det er ikke noe sponserier. Jeg syntes bare den var så fin at den fortjente et eget innlegg. Tenkte dessuten jeg kunne tipse flere studente om å klikke hjem en fin timeplan, men nå ser det pokkeren ut til at den er utsolgt. Er ikke det typisk? Notatblokken er ihvertfall på lager. -Så tipper jeg de får inn igjen kalederen også snarest.

Hvordan har deres lille-lørdag vært? Er det flere bursdagsbarn der ute? Dere får ha en riktig fin kveld videre, så skal jeg klappe pcen igjen, legge meg på massasjeputen til Daniel og ha litt selvpleie til et eller annet moro på tv!

Ha det fint så lenge! Vi sees igjen her i morgen <3

13 kommentarer

Siste innlegg