Lunsjtips: Biffsalat med villris

God morgen og god fredag dere! Før jeg hopper avgårde til ukens siste skoledag har jeg bare lyst til å dele enda et glimrende lite lunsjtips med dere. Som jeg nevnte for et par dager siden så lagde mannen en gigantisk porsjon biffsalat til oss tidligere denne uken, og denne var så både mettende og god at jeg blir nødt til å dele oppskriften videre. Har dere lyst til å teste den ut, så handle inn ingrediensene på lørdag foreksempel og lag en like stor porsjon ferdig søndag kveld så har du antagelig lunsj til skole eller jobb fiks ferdig for hele uken.

Nå, kan dere ha en fin fredag? Det skal ihvertfall jeg ha! Sommerkjolen har fått komme på denne morgenen for i dag melder været strålende sol og 22 varmegrader her i sør. Passer perfekt ettersom Daniel og jeg tar turen ut til hytten i kveld for en liten reprise av forrige fredag <3 Det var jo så vanvittig koselig sist!

Du trenger: 1. 400g biffkjøtt 2. 1 paprika 3. 1 crispy salathode 4. 1 pose sukkererter 5. 1 finhakket soltørket tomat 6. En håndfull fetaost 7. 1 agurk 8. 2 poser villris 9. En boks cherrytomater

Slik gjør du:
1.
Krydre (med salt/pepper) og stek ferdig kjøttet først. Bare prøv å sørg for å få det mørt og ikke tørt. 
2. Finhakk alt av salatingredinser og kok villrisen etter anvisning på pakken.
3. Avkjøl kjøtt og ris før du vender alt sammen i en bolle. YUM!

Ser godt ut ikke sant? Det var det også <3

15 kommentarer

Siste innlegg