Uken som gikk…

Ukens beste dag… Uten tvil fredagen. De to siste ukene er det helgens hyttetur jeg har levd på. Koser meg så vanvittig der ute! Ellers har jeg i grunn ikke gjort så fryktelig mye spennende denne uken. Det har gått i skole, blogging, middagskokkelering og møte med Geir. That about it! Livet kan vel ikke alltid være en fest? Høres kanskje kjedelig ut, men jeg har faktisk kost meg med alt sammen. Jeg har visst (til bestemors store glede) endelig fått ristet av meg rastløsheten fra sommerferien og begynt å sette pris på rolige dager også.

Ukens nedtur… Haha, torsdag morgen. I tre uker hadde jeg mast på mannen om å vaske leiligheten (vi har egentlig annen hver uke), og onsdag kveld slo han endelig på stortromma og vasket som en helt. Altså det var så rent og luktet helt himmelsk her! -I nøyaktig én natt. Morgenen etter kom det nemlig to arbeidsmenn fra borettslaget på døren og sa de skulle slipe verandaen vår. Foråsidetsånn: Stuegulvet har aldri vært mer støvlagt, og alt av hagemøbler var farget grått på to timer. Livet <3

Ukens cravings… Jeg er og forblir et middagsmenneske! Elsker gode middager, og denne uken har jeg satt spesielt stor pris på å sette god mat på bordet når Daniel og jeg har blitt gjenforent etter skole og jobb om ettermiddagene. Det har vært så hyggelig å hver dag sette av litt ekstra god tid til skravling rundt spisebordet. Håper vi klarer å opprettholde denne hyggelige, lille tradisjonen høsten ut.

Akkurat nå… Befinner jeg meg et sted mellom ledd og skjelett-anatomi tenker jeg. Jeg forhåndsskrev denne bloggposten på morgenkvisten i dag, så jeg skulle slippe å ta med pcen på skolen. Gleder meg til å komme hjem, for da skal kjøleskapet fylles med både bloggoppskrifter og nye, gode middager! Hihi, *ukens høydepunkt*.

Ukens bilde… Fremgangsmåte-bilder” av tannbleking med leppestift på, var definitivt ikke den beste idéen.

Ukens sang… “Mercy” av Shawn Mendes, “Company” av Justin Bieber og ” Where are u now” Skrillex & Diplo

Ukens film… Okei, hold dere fast! Jackass-filmene. Disse er virkelig ikke for alle og enhver, og de er til tider så ekle at jeg vil kaste opp litt, men fy søren for noen GALE påfunn. Daniel viste meg dem først i går og vi ble sittende i tre timer og bare le oss ihjel av noen scener altså. For en syk, syk guttegjeng. Alt var ikke like bra, men er du interessert i en noe spesiell kveldsunderholdning så kan det absolutt være en idé å sjekke ut disse.

Nå er jeg klar for en ny, innholdsrik uke jeg! Mandag, velkommen skal du være <3

10 kommentarer

Siste innlegg