H.A.I.R.I.N.S.P.O


Jeg tenkte bare å dele litt hårinspirasjon med dere denne onsdagskvelden. Jul, julebord og nyttårsaften nærmer seg, og da vil jeg bare minne dere om at det finnes litt hårinspirasjon å hente i kategorien “sminke og hår” her på bloggen! Jeg skal prøve å komme med litt flere steg for steg innlegg av fine oppsetninger før jul, men i mellomtiden må dere gjerne bla litt i sidemargen til høyre her. <3 Det er helt genialt hvor mye man kan få til hjemme på egenhånd! De lekreste “updo’s” lages ofte bare på 5 minutt. Man må bare vite hvordan!

Skulle dere ha noen ønsker til oppskrift på spesielle frisyrer, så ikke vær redde for å hyle ut. Jeg har også fått en rekke spørsmål om jeg kan dele litt flere sminketips med dere, og dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å bli flinkere på! Jeg er ingen ekspert, men jeg må si jeg synes det er vanvittig moro å dele eksperimentene mine med dere! Dessuten er det hundre år siden forrige sminkepost!


Nå nærmer det seg Farmen-tid her! Flere som sitter spente i sofaen og heier på Finn Olav i kveld? Hehe. Jeg vet ikke hvorfor jeg plutselig har blitt en slik farmen entusiast. Jeg har egentlig ikke fulgt med i hele høst, men de siste dagene har jeg blitt så oppslukt at jeg vurderer å melde meg på selv til neste sesong. Haha, det skulle tatt seg ut om jeg måtte ta meg bloggfri i flere uker for å delta på Farmen. Hva hadde dere sagt til det? Tror dere jeg ville passet inn i gårdslivet? Jeg tror jeg hadde elsket det! Kuene og meg. <3


Håper dere kan hente litt inspirasjon til julebordsfrisyren her!
Ha en fortsatt fin onsdagskveld alle sammen. <3

46 kommentarer

Siste innlegg