Date på Mother India

Gud som vi koste oss på date i går kveld. Vi må bli litt flinkere til å dra ut sammen. Det er så fort gjort å ende opp hjemme i sofaen. Vi er kanskje flinke til å overraske hverandre med spenstige middager, men av og til kan det være godt å komme seg ut også. I går kjørte vi på med både forrett og hovedrett på Mother India, og mer rakk vi ikke for da siste middagsbit gled ned startet kinoen! Jonas hadde bestilt billetter til filmen “Carrie” og fy søren for en underholdende film. Det skulle egentlig være en skrekkfilm, men jeg syntes bare den var veldig gøy! Eller spennende. Kanskje det bare er jeg som har sett for mange fæle skrekkfilmer i det siste. Det var uansett en veldig god film med en fin, ny liten historie som tok en fullstendig helomvending de 10 siste minuttene. Det ble en typisk amerikansk avslutning.. “Ingen blodbad ingen skrekkfilm”, men jeg likte den likevel veldig godt og kunne tenke meg å se den igjen allerede i dag.

Jeg tror formen min er hakket bedre til tross for at jeg dro ut i kulda i går. -Og godt er det for denne dagen vil gå i ett. Jeg kommer til å bli sittende og jobbe med blogg og mailsvaring i et par timer til før Jonas og jeg drar på juleinteriør-shopping! Kanskje får vi med oss hjem et juletre også? Hvem vet? Første desember er allerede til søndag! Deretter drar jeg videre på jobb hvor jeg blir til 21.15 og så skal jeg råkjøre hjem og oppdatere dere en aller siste gang. Ønsker dere lesere en innholodsrik dag og en GOD HELG!

 
 
 

Indisk Tikka Masala med hvitløksnanbrød. Mmm! Jeg følte av en eller annen grunn at jeg var kommet til New York da jeg ankom denne nesten underjordiske restauranten. Ikke India liksom.. Nei, New York! Jeg kan ikke helt sette ord på hvorfor, men jeg føler at New York er stedet hvor man finner en rekke slike helt unike, smårestauranter. Det er ihvertfall ikke noe vi har en bråde med i Kristiansand. Dette må være den eneste Indiske restauranten i hele byen. Det er kanskje derfor den er så unik også. 

Hurra! Julelysene er endelig kommet opp i Kristiansand sentrum <3
Ha en fin fredag alle sammen! Vi skrives igjen om litt..

27 kommentarer

Siste innlegg