Handler inn til jul!

 

Det ser ut til at det blir to juletrær på kjæresteparet i år også! Hoho, vi hadde så lyst til å ha det på plass til første desember. Når det vissner mot midten av måneden får vi heller bare kjøpe oss et nytt. Heh! Sånn er det når man elsker juletiden og alt den medbringer.

Jeg lever seriøst enda på lykkerusen fra dagens jule-interiørshopping. Fy søren så effektive vi var. Jeg er sikker på at vi var innom seks interiørbutikker før jeg måtte videre på jobb, og det er jammen bra til å være oss. Vi bruker vanligvis gjerne en time i hver butikk! Ihvertfall nå som det er hundretusen ulike nisser å velge mellom. Ah, nei nå er jeg så fornøyd. Juletre har vi fått i hus, julepynt, noen aldeles NYDELIGE adventslys og masse lekkert innpakningspapir. Jeg kom akkurat hjem fra jobb og kan ikke annet enn å glise fra øre til øre når jeg ser på alle shoppingposene som fremdeles står på stuegulvet. Jeg skal dra alt opp så fort jeg har oppdatert dere, og jeg lover å knipse bilder av hele leiligheten så fort alt av julepynt er på plass!

 

Som om ikke dagen min var bra nok overrasket Jonas meg med en bukett roser da han hentet meg på jobb. For en mann. <3 Jeg håper dere også har fått en god start på helgen. Er det noen flere som har fått juletreet på plass allerede? Eller er det bare vi som er så gale?

26 kommentarer

Siste innlegg