Kjæresteparet svarer!

Marthe: Var det kjærlighet med første blikk?
Kanskje ikke kjærlighet, men noe var det ihvertfall! Jeg så Jonas for første gang gjennom fenomenet Nettby! En venninne viste meg bilde av han og jeg syntes han var SÅ kjekk. På denne tiden var jeg ikke mer enn 14 år gammel og tenkte jeg aldri kunne få en eldreårig. Hehe. Så gikk det flere år før jeg faktisk traff ham i virkeligheten. Vi gikk på forskjellige skoler og traff hverandre ikke før jeg var 16 og Jonas 18.

Marthe: Bruker Jonas kallenavn på deg? Sier han vennen, kjære, elskling og sånn?
Ja han sier både kjære og vennen hele tiden. Det var faktisk noe av det jeg likte aller best ved han helt fra begynnelsen av. Ingen tidligere kjærester hadde noen gang kalt meg kjære så det var hyggelig.

Marthe: Ligner Jonas på foreldrene sine?
Han er veldig lik på faren. Både på utseende og noen ganger i væremåte. 

Marthe: Er det noe dere bare aldri kommer til enighet om?
Hehe, vi diskuterer mye om tven. Hvem som skal få se på hva. Jonas vil se fotballkamp etter fotballkamp, mens jeg vil se jenteprogram etter jenteprogram. Det er ikke alltid så lett å finne ut hvordan begge kan få se like mye hver. Vi har uheldigvis ingen felles interesser når det kommer til tvprogrammer! Jeg kan ikke fordra fotball, big bang theory, two and a half man, kongen av queens, simpsons, southpark og egentlig alt av serier hvor man kan høre latter i bakgrunnen. Jonas kan selvfølgelig ikke fordra ungkaren, dr. phil, fødeavdelingen, top model og disse typisk jenteprogrammene. Som regel så har vi ikke all verdens med tid til tv heller og derfor går diskusjonen ekstra hett for seg.

Marthe: Kunne du tenke deg å fri? Eller vil du vente til han gjør det?
Nei, jeg kunne aldri ha fridd til Jonas. Han vil gjøre det selv og det er jeg veldig glad for.

Marthe: Hva gjør dere når dere kjeder dere?
Vi kjeder oss ikke så ofte. Det har vi ikke tid til. Jeg har ALLTID noe å gjøre enten med mailsvaring, kommentarsvaring eller blogging og Jonas takker aldri nei til litt fifa. Har vi akkurat sett en hyggelig film sammen så setter jeg meg gjerne med litt bloggarbeid mens Jonas får spille i fred. Skulle det dukke opp en kveld hvor alt arbeid er unnagjort så spiller vi faktisk gjerne litt kort! Har du lite å finne på med kjæresten, så lag noe deilig dessert sammen og sett dere ned med et godt, gammeldags brettspill. Eller fruktsalat med vaniljesaus og et morsomt kortspill? Slike kvelder har vi hatt mange ganger!

Marthe: Når var første gang dere så “elsker deg” til hverandre?
Vi ble kjærester 28 oktober 2009 og sa det store, skumle ordet akkurat da klokken slo 00.00 på nyttårsaften. SÅÅ romantisk!

Marthe: Hvordan holder dere gnisten mellom dere?
Vi gir hverandre komplimenter, hjelper hverandre på alle områder, muntrer hverandre opp på en dårlig dag, gir hverandre hyggelige overraskelser som små massasjer, gode middager, og fine ord. Bare det å komme hjem fra jobb til en ryddig leilighet kan gjøre dagen min hundre ganger bedre. Overraske kjæresten din med ting du vet han vil like. Får du ingenting igjen så tar du en alvorsprat med han! Et forhold handler ikke bare om å gi. Man trenger noe igjen også, og mannfolka har ingen unnskyldning!

Marthe: Er Jonas flink til å vaske klær og rydde? Hvem roter mest?
Jonas er vanvittig flink til både å rydde og vaske klær. Noen ganger kommer ikke klærene ut i sin opprinnelige farge, men han gjør jo sitt beste! Flinke husmoren min. Han er faktisk blitt en ryddemester. Jeg roter mest og rydder minst, men jeg er faktisk ikke så gal som han skal ha det til. Hehe! 

Marthe: Er du redd for at Jonas skal være utro?
Nei. Det hadde han aldri hatt samvittighet til. Utroskap er det verste han vet om. Han klarer ikke engang å lyve om hva han har på brødskiva. Jeg ler meg ihjel hver gang han skal prøve å lure meg med et eller annet, for det bare lyser “usant” av han med en gang. Jonas må være verdens dårligste til å lyve.

Marthe: Hva tjener Jonas på å være din personlige fotograf?
Han tjener et stor smil, og en fornøyd samboer! Jeg betaler ikke samboeren min for å ta bilder av meg og det tror jeg heller ikke han forventer. Men jeg spanderer gjerne middag og han får alt han vil ha av sponsorgaver. Hadde Jonas vært den store bloggeren så ville jeg gjort det samme for han.

Marthe: Dere er et godt eksempel på True Love, men når kommer forlovelsen?
Den kommer nok ikke på lenge den! Vi har det superfint sammen, men ingen av oss har startet på utdannelsen enda og vi vil begge ha en stabil jobb med en trygg økonomi før vi kjører bryllup.

Marthe: Er jonas en flink kysser?
Han er en veeeldig flink kysser!

Marthe: Hender det at du heller vil være alene en kveld? Får du da dårlig samvittighet?
Ja, det vil alltid komme en eller annen kveld hvor du helst bare vil være helt for deg selv. Kose deg med alle de jentefilmene og programmene som du ikke får sett når samboeren sitter ved din side. Det tror jeg er helt normalt.

Marthe: Er Jonas flink til å plukke ut antrekk for deg?
Det er alltid jeg som plukker ut plagg og setter sammen antrekkene mine, men jeg spør ofte om hans mening når klærene prøves på. 70 % av gangene får jeg “Eeeh.. vet ikke helt?”. Veldig mye hjelp er det ikke å hente, men det gjør ingenting! Jeg klarer å kle meg selv. 🙂 Jeg er bare supertakknemlig for at Jonas liker å bli med på shopping! Det er så fint når man kan reise til storbyer sammen og shoppe!

Marthe: Hvordan ble dere kjærester? 
Det har jeg svart på før, men det begynner å bli en lang stund siden! Det var sent om kvelden 28 oktober 2009. Jonas tok meg med i bakgården til et av Andøyas flotteste hus (som på den tiden bare var en byggeplass med et basseng), og der sto vi og tittet ned på utsikten bestående av hav, og et par svaner. Hva vi pratet om kan jeg ikke huske, men slik sto vi da han spurte om jeg ville være jenta hans. Jeg svarte selvfølgelig ja og gav han et stort smask!

Jonas: Hva er det du ser på som mest utfordrende med marthe?
Det som må være det mest utfordrende er nok at hun alltid må ta bilder og blogge. Det er selvfølgelig forståelig ettersom at bloggen er hennes hovedinntekt, men det kan være en utfording når hun aldri kan ta en eneste dag fri. Hun kan også være et stabeist!

Jonas: Si to positive og to negative ting om at Marthe er toppblogger?
Hun tjener gode penger på det og gleder veldig mange unde jenter med det hun daglig publiserer. Det er jo bra! Det negative er selvfølgelig at det tar mye tid og at vi ikke har så veldig mye privatliv.

Jonas: Hva skal til for at jenter skiller seg ut for gutter?
Dette varierer fra gutt til gutt. Jeg liker når jenta er seg selv. Hun kommer langt med litt selvtillit og hun må kunne le litt hver eneste dag. Det er viktig å ha det morro sammen!

Jonas: Er det noe du ikke vil at Marthe skal dele på bloggen? Hva er greit og hva er ikke greit?
Veldig private ting. Hun vet hva som bør deles og hva som ikke egner seg på bloggen. Det som er av krangler bør selvfølgelig holdes unna bloggen. Ellers er det meste greit for meg!

Jonas: har dere snakket om å forlove dere, eller skal du bare fri ut av det blå?
Vi har snakket om det, men det er veldig viktig for oss begge at vi har utdannelsen på plass. Vi kommer ikke til å gifte oss før dette er i orden. Om det kommer et frieri før den tid får tiden vise!

Jonas: Hvor mange jenter hadde du datet før Marthe?
Marthe er det første seriøse forholdet mitt og min første ordentlige kjærlighet. Før henne har jeg kun hatt små forhold.

Jonas: Hva synes du om spikebhen til marthe?
Hehe, kul den! Marthe er veldig glad i spikebhen.

Jonas: Leser du bloggen til Marthe daglig? Leser du andre blogger?
Nei, jeg leser den ikke daglig men jeg er selvfølgelig innom av og til. Reiser hun på ferie uten meg så leser jeg den oftere. Andre blogger leser jeg ikke.

Jonas: Hva er det fineste Marthe kan ta på seg?
Jeg liker når Marthe har på seg noe med friske farger. Ferskenfarge er en vinner. Det slår aldri feil når hun tar på seg finstasen heller. En fin kjole og høye hæler er også veldig fint. Så liker jeg når hun går i mine klær. Hun er nydelig i for store gensre.

Jonas: Tenker gutter veldig mye på utseende?
Det varierer fra mann til mann. Jeg tror ikke noen mannfolk har noe imot et bra utseende, men personligheten er viktigst om forholdet skal vare livet ut. Er jenta frekk og spydig så blir hun ikke tiltrekkende om hun er aldri så pen.

Jonas: Føler du deg noen ganger undressed når du er sammen med Marthe?
Nei jeg gjør ikke det. Jeg som Marthe liker godt å kle meg fint når vi skal ut, men kler meg uten problem i joggebukse når jeg bare skal være hjemme.

Jonas: Hva er du mest stolt over med Marthe?
Jeg er veldig stolt over hvordan hun klarer å fange så mange lesere hver dag. Hun gjør det veldig bra som toppblogger, og det er jeg både stolt og glad for.

Jonas: Om du og Marthe hadde gått hver deres vei, hva hadde vært den største utfordringen?
Å sove alene og å være alene hjemme. Når man har vært så lenge sammen med en person så blir savnet stort uansett. Man har utallige minner sammen og enhver ting minner om den andre personen. Det ville blitt veldig vanskelig.

Jonas: Liker du stilen dere har i leiligheten eller er det noe du ville gjort annerledes?
Jeg er kjempe fornøyd med leiligheten vår. Det er selvfølgelig noen ting jeg ville gjort annerledes, men så lenge jeg har fått stor tv og en fantastisk seng så bryr jeg meg lite.

Jonas: Hvordan var det å ta med Marthe hjem til foreldrene dine for første gang?
Det gikk veldig greit. Marthe er så lett å bli glad i.

Jonas: Er det helt greit for deg at Marthe reiser så mye uten deg?
Hun skal selvfølgelig få lov til å oppleve verden når hun har den unike muligheten, men det var perioder i fjor hvor jeg savnet å ha henne hjemme. Hun dro til et nytt sted hver eneste måned og det var litt mye.

Jonas: Verste Marthe har keldd seg i?
Det må være når hun så ut som en sånn mattador.

Nå har dere litt å lese på mens jeg er på jobb!
Ønsker dere alle en GOOOD HELG!

60 kommentarer

Siste innlegg