Travelling for work!

Woop woop! Da var jeg endelig fremme i Lillestrøm. Flyet til Gardermoen gikk klokken tre i dag, og nå har jeg altså fått sjekket inn på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Slett ikke verst! Jeg har fått en diger dobbeltseng, en kjempefin utsikt, et stort bad, kontor og flatskjerm. Hva mer behøver man da? Jo det skal jeg si dere.. Roomservice! Mihi, godt jeg skal bestille meg det så fort dere er oppdatert. <3


Åh hotellivet <3 Jeg koser meg noe helt vanvittig her allerede. Livet med selvutløser er riktignok en pest og en plage, men etter å ha bygget kamerastativ av koffertholder og søppeldunker så fikk jeg i det minste til noen bloggbilder! Hehe.. Da er alt som det skal være.

Så fort jeg har fått i meg litt mat, drar jeg på butikken for å handle inn til en ordentlig kosekveld med idol på tvskjermen. Jeg har ikke fått med meg et eneste program hittil i år, så nå er jeg sjeleglad for å ha onsdagskvelden helt ledig! Jobben min starter ikke før i morgen, så i kveld er det bare meg, chipsposen og hotell-sengetøyet. <3 Blir det bedre? Nei! Ikke engang en pen mann kunne gjort dette mer perfekt.

Say hi to my new crib! <3
Flere som skal glane på idol i kveld?

32 kommentarer

Siste innlegg