Cultura = Dobbel frokostporsjon

  

Har dere smakt på disse Tine Culturavariantene? Ærlig talt. De er geniale! Det smaker som noe jeg kunne kost meg med på en lørdagskveld så er det likevel sunt! Dette må være det eneste jeg har savnet på hotellfrokosten i Singapore.Uken før jeg reiste, spiste jeg havregryn toppet med jordbærcultura til frokost fem morgener og det gjorde virkelig noe med frokostlysten min. Ikke bare smaker det nydelig, men det metter også! Det er så viktig å fylle kroppen godt med energi før en starter på en lang skole eller arbeiddag.

Dette er et kjapt og godt frokosttips til dere jenter som har tendenser til å bytte ut frokosten med sjokoladeboller eller andre usunnheter. Musli + Cultura toppet med litt bær = Fire porsjoner med frokost. <3 Jeg har alltid trodd at cultura kun skal drikkes, men det behøver jo ikke å være tilfelle! Takket være den tykke konsistensen kan den brukes til så mangt. Cultura passer perfekt til både frokostblandinger, kornblandinger, frukt og bakverk! Min favorittsmak må bli jordbær, men skogsbær og pære får dele andreplassen. De er friske og gode alle sammen! Jenter og gutter.. Nå vet dere hva dere skal teste ut til frokost i morgen! Start dagen med noe sunt og godt.

 

Foretrekker du noe mindre søtt så har Cultura også en helt naturell variant uten tilsatt sukker. Denne er økologisk og kan gjerne også kombineres med de smaksatte variantene.  Da vil dere få en litt mildere, ikke fullt så søt smak.

               Annonse

30 kommentarer

Siste innlegg