Oppdagelsesferd på Living

 

Endelig har vi fått Living til Kristiansand også har jeg ikke fått handlet der før NÅ! Ikke før i dag fikk jeg dratt stumpen min på oppdagelsesferd hos Living. I morgen må jeg tilbake og handle enda litt mer julepynt. Alt må i hus i morgen ettersom det allerede er første desember på lørdag! Da blir det JUL.

Tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg fikk i hus i morgen tidlig. Jeg kjøpte blant annet en hel hau vinglass og kule tallerkner. Jeg har nemlig lovet svigerforeldrene middag helt siden i sommer og nå er vi snart i 2013! Kvelden denne onsdagen skal jeg derfor bruke på å planlegge en deilig tre retters meny.

Jeg har de søteste leserne på jord. Ingen tvil om det! I det siste så har både Jonas og jeg flere ganger funnet små, søte fanbrev i postkassen vår. I dag fant jeg et herlig dalmatinerbrev med mange fine ord fra noen hemmelige fans. Jeg har ikke fått tatt bilder og vist frem alle brev, men jeg vil bare si til dere anonyme der ute at de er blitt funnet, lest og satt STOR pris på. Dere er så snille. Herligferd.

Har flere lyst til å sende fanbrev så blir jeg sjeleglad!
Adressen er Marthe Borge, Bordalen 59 Leil 2, 4639 Kristiansand

26 kommentarer

Siste innlegg