Marthes cupcake oppskrifter

Morn morn! Nå drar bestemor og jeg snart avgårde på besøk til tante i den splitter nye leiligheten hennes, men først vil jeg prøve og friste dere med mine absolutt favoritt cupcakesoppskrifter! Jeg vet at mat kategorien på bloggen har vokst seg ganske så stor og uoversiktelig de siste årene. Jeg har ikke engang et skille mellom middagsoppskrifter og kaker, så jeg forstår godt at det kan bli vanskelig for dere å finne frem! Enkleste måte å finne tilbake til oppskriften dere ønsker å lage, er rett og slett å google martheborge + retten dere er på jakt etter. Jeg må ofte gjøre dette selv jeg når jeg skal lage mine egne middagsretter. -Men dette manglende kategorisystemet skal jeg helt klart få orden på i februar måned. <3 Mihi, da skjer det nemlig litt av hvert for Marthes blogg!

Carrot cupcake with cream cheese frosting
Første oppskrift jeg har lyst til å legge i dette favoritt-innlegget er disse gulrotkake cupcakesene. Liker du gulrotkake med hvit, deilig ostekrem så vil du elske disse. De smaker akkkurat som den gode kaken, bare i muffinsform. Mmm!

Sjokoladecupcakes med innbakt marshmallows
Rene sjokoladecupcakes med sjokoladefrosting. Tidenes sjokoladebombe pyntet med… Mer sjokolade! Blir det bedre? Åh disse fikk jeg lyst til å dra rett hjem og bake i helgen. Det er alt for lenge siden jeg har kjent smaken av gode, hjemmelagde sjokolademuffins!

Påskecupcakes med hint av sitron
Har dere smakt sitronkake? Jeg synes dette er så godt at jeg ble inspirert til å lage sitronmuffins. Eller.. Det må vel kalles vanilje cupcakes med et hint av sitron. De er på langt nær sure, men har et friskt preg og smaker supergodt kombinert med vaniljen!

17. mai cupcakes – Vanilje cupcakes med Philadelphia kremost
Cupcakesene som jeg lagde til 17. mai i fjor! Dette er kanskje en av de enkleste oppskriftene jeg har, men resultatet blir likevel supersmakfulle kaker! Frostingen av philadelphia kremost er uslåelig. Virkelig verdt å prøve!

Min favoritt – Oreo sjokoladecupcakes
Oreo sjokoladecupcakesene vet jeg at flere av dere allerede har prøvd seg på med vellykkede resultat. Hurra! <3 Jeg har laget dem flere ganger selv også og spiser meg dårlig på dem hver gang. Haha! Absolutt en storfavoritt.

Valentines cupcakes – Vanilje med karamellfrosting
Og til slutt… Noe som kan passe perfekt i februar? Valentines day er like rundt hjørnet jenter! Hva med å overraske kjæresten med litt bakverk? Disse vil garantert falle i smak. Hallo i luken.. Vaniljecupcakes med karamellfrosting. Er det noen som ikke får vann i munnen?

Har dere testet ut noen av disse oppskriftene før? Hva synes dere?
Klikk på bildene for å komme til de enkelte oppskriftinnleggene.

22 kommentarer

Siste innlegg