Cupcakes for 17. mai

God morgen, og gratulerer med dagen alle sammen!! <3 Nå er det litt i det seneste laget å komme med oppskrift på 17. mai cupcakes, men det er ingen hokkuspokkus ingredienser i disse kakene, så skulle noen helt i siste liten bestemme seg for å bake, så har dere en vanvittig god oppskrift på saftige vaniljecupcakes med vaniljefrosting her. Jeg tror jammen ikke man får dem bedre på smak! NAM.

Vi snakker nok en gang fest i munnen.. Oppskriften gir 24 cupcakes, men doble gjerne oppskriften på frostingen for å kunne legge et godt lag på de smakfulle vaniljekakene. Kombinasjonen av nybakt cupcake og frostingen av Philadelphia kremost.. Den er uslåelig!

Du trenger – 17. mai cupcakes:
1.
4 egg 2. 6dl hvetemel 3. 4 dl sukker 4. 2 ts vaniljeessens 5. 250 g romtemperert margarin 6. 2 dl melk 7. 3ts bakepulver


Slik gjør du:
1. Start med å røre sukker og smør hvitt.
2.
Tilsett et og et egg. Rør mellom hvert egg.
3.
Mål opp hvetemel, bakepulver og melk. Sikt inn melet og hell i melken vekselvis.
4. Fyll 24 cupcakeformer 2/3 fulle. Stek midt i ovnen på 175 g i ca 20 minutt.
5. Avkjøl godt på rist før du begynner på frostingen.

Du trenger – Vaniljefrosting: 1. 125 g romtemperert margarin 2. 250 g Philadelphia kremost 3. 1 ts vaniljeessens 4. 10 dl melis


Slik gjør du:
1. Rør først smør og kremost sammen.
2.
Tilsett 1 ts vaniljeessens og litt og litt melis til frostingen har ønsket konsistens.

Sprøyte på frostingen når cupcakesene er helt avkjølte og pynt gjerne med flagg, eller eventuelt litt bær!

Så de gode ut? Dere som ikke rekker å bake i dag, får ta det igjen i morgen! Hihi.
Nå må dere ha en nydelig feiring! Jonas og jeg drar på frokost hvert øyeblikk. <3

7 kommentarer

Siste innlegg