Påske cupcakes – Hint av sitron

Ingredienser til påske cupcakes – 24 stk
1. 3 egg
2. 150g margarin
3. 300g hvetemel siktet
4. 300g sukker
5. 2 ts bakepulver
6. 2 dl melk
7. Saften av en halv sitron

 
 

Slik gjør du:
1. Visp sammen margarin og sukker.
2. Tilsett ett og ett egg. Rør godt mellom hvert egg.
3. Tilsett sitronsaften, hvetemelet og bakepulveret.
4. Hell i melk og rør røren jevn og fin.
5. Fyll cupcakeformene 2/3 fulle og stek midt i ovnen på 175 grader i 15 minutt.

Ingredienser til frosting:
1. 125 g naturell philadelphiaost
2. 60g margarin
3. 8 dl melis
4. 2 ts vaniljesukker
5. 1/2 dl sitronsaft
6. Pynt (Jeg brukte gul marsjipan fra Panduro)

 
 

1. Her er det bare å vispe alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin til du får en fin og luftig krem. Vil du ha den litt gulere så kan du tilsette litt konditorfarge. Til pynt brukte jeg gul marsjipan til å presse ut søte figurer. Marsjipan, figurer og alt mulig får dere kjøpt på Panduro hobbybutikk.

Må dere ha lykke til med påske cupcakes.
Nå skal jeg kose meg med ungkaren. Har gledet meg til det i heele dag!

35 kommentarer

Siste innlegg