Mine fem favoritter – Sweets

Jeg har samlet fem av mine absolutt favorittsøtsaker i et lite “friste-innlegg” til dere! Noen vet jeg allerede har testet ut flere av disse oppskriftene. Andre har kanskje ikke engang fått dem med seg? Et par av dem er jo kjempegamle! Disse fem variantene av søtsaker slår virkelig aldri feil, og følger dere oppskriftene til punkt og prikke så skal det være nærmest umulig å få et misslykket resultat. For å komme til de forskjellige innleggene med steg for steg bilder av fremgangsmåte, klikker dere bare på bildene. Hope you like it!
 
 
 

Først ut på lista kommer en oppskrift på noen nydelige cakepops! Dette tok litt tid ettersom jeg først stekte en hel sjokoladekake før jeg moste den og gjorden hele kaken om til cakepops deig, men resultatet ble ihvertfall fantastisk. Cakepops passer perfekt til jentekvelder og fest! Man kan pynte dem akkurat som man måtte ønske og man kan dyppe dem både i hvit og mørk sjokolade. Mmm!

 
 

Sjokoladefondant.. Behøver jeg å si noe om hvorfor denne oppskriften har fått en plass på favorittlisten? Mihi. Her snakker vi sjokoladebombe. Hard på toppen og både myk og rennende på innsiden. Ihvertfall om man klarer å steke den helt perfekt!

 
 

Valentines cupcakesene jeg lagde meg i februar i år. Åh, for en deilig kombinasjon. Selve cupcakesene hadde smak av vanilje mens frostingen fikk et hint av karamell. Disse har jeg laget flere ganger etterpå og de faller like godt i smak hver eneste gang.

 
 

Oreocupcakes. Nam! Disse vet jeg at flere av dere har laget opptil flere ganger med svært vellykkede resultat. Det er herlig å høre! Jeg har laget dem flere ganger selv og kombinasjonen av sjokoladecupcakes, vaniljefrosting og oreo.. Den er uslåelig! Rett og slett.

 
 

Pannacotta med jordnær og lime.. Denne desserten rakk jeg bare å lage en gang i løpet av sommerferien og det er en skam. Jordbærene smaker jo ikke i nærheten så godt nå som de gjorde under sommermånedene, men jeg velger likevel ta med denne søte retten på favorittlisten. Har dere noen nedfryste norske jordbær på lager så prøv denne desserten her. Dere kommer til å elske den! For all del ikke kutt ut limen i jordbærblandingen for blandingen av søtt og surt er perfekt til vanilje panna cotta.

 

Noen som ble fristet til å lage seg litt søtsaker?
Hihi. Det er jo ikke SÅ lenge til lørdagen er her!

47 kommentarer

Siste innlegg