Beach Hours & Paddle Board


Wop wooop! Da var vi kommet til dag fire av denne ferien, og gårsdagen var kanskje den aller beste så langt! Morgentimene gikk til soling og pizzaspising, og da ettermiddagen kom, leide jeg meg et paddle board for å sole meg litt på bølgene også! Mannen som driver iskrembil og vannsportssenteret på hotellet, er muligens blitt noe småforelsket (skal visst bare litt vanlig vennlighet til her), så nå går det i gratis iskrem og vannsportaktiviteter da..


– Paddle boarding Monday – 


Ellers har vi det helt topp! Stranden vi oppholder oss på er absolutt ikke noe å skryte av, (vi snakker nesten flere solsenger enn sandkorn og gråere hav enn hjemme), men vi koser oss for det og er på god vei til å bli like brune som de lokale her nede. I går kveld gikk vi oss en lang gåtur til en super Indisk restaurant, spiste så vi nesten trillet ut derifra igjen, og dro hjem til sengen igjen for å se på Netflix og slukne. Pensjonistene på Kyprosferi <3 Love it!


Dagens båttur ble avlyst, så vi får se hva vi finner på i dag! De melder litt regn de neste 3-4 dagene, så kanskje vi drar inn til sentrum igjen for en ny runde shopping. Vi får sjå! Dere der hjemme må ihvertfall ha en strålende tirsdag! Så skrives vi igjen når jeg har noe nytt og forhåpentligvis spenstig å dele. Jeg får komme meg ut i sola og jobbe med brunfargen noen timer til. Vi våknet supertidlig begge to i dag, så Iselin er allerede ute og soler for harde livet <3

12 kommentarer

Siste innlegg