My Cute Little Guest


– My cute little guest –


Når du har hatt sommerfugler i magen i en uke for å passe beagle i to dager <3 Haha, endelig er Sika i hus, og jeg nyter hvert eneste minutt jeg har med henne. Jeg hentet henne etter jobb i går ettermiddag og dro rett hjem for å stelle i stand til filmkveld med hund og Siri. Søndagskvelden hadde jeg nemlig satt av til å se på skrekkfilm med en av få venninner som liker min favorittsjanger! -Og som dere kanskje ser så er godtestoppen offisielt over. Jeg holdt meg for alt som heter sjokkis og chips i nøyaktig 28 dager. Så var jeg dritlei og gikk over til å ha snopestopp i ukedagene istedet. Lørdagskvelden er rett og slett ikke helt den samme uten ostepop og Skittles..


– Snapshots from last night – 


Så det så! I dag sto alarmen min på 09.00, så nå er både Sika og jeg uthvilte og klare for en real søndagstur. Jeg skal ta henne med ut på løpetur så fort dere er oppdatert, og så drar Sika, Annika og jeg ut på gåtur rundt Odderøya etterpå. -Så dette her blir en aktiv ute-søndag! Passer fint ettersom sola skinner atter en dag og gradstokken viser 20 grader. Apropos vær… Herregud, jeg har ikke det spor lyst til å reise på denne ferien lengre! I Kristiansand melder de skyfri himmel og 22 grader hver eneste dag jeg er bortreist, mens været i Kypros melder skyer og regn fire av syv dager!? Altså, hva er sannsynligheten? Huff, maks uflaks. Skal huske å aldri mer booke ferien i mai..


Jaja, jeg får bare be til værgudene om at været i sør holder seg til jeg kommer hjem igjen også, for disse dagene her i Kristiansand er bare… magiske. Rett og slett. Okei, jeg ville byttet dem ut for noen dager i Bahamas, men ikke stort annet. Hehe. Håper helgen deres har vært fin! Jeg har nesten bare jobbet de siste fire dagene, men jobb i pinsen betyr superlønning, så det er bare flotte greier! Får se og komme oss ut i sola NÅ <3 Ha en nydelig søndag alle sammen!


Nei, jeg mener mandag… Det går visst i surr med disse helligdagene!

12 kommentarer

Siste innlegg