Next up –> Kypros

Reklame | I form av affiliateslenker for Bikbok


Farvel norsk jord! Når du leser dette (hvis du leser det rett etter publisering vel og merke), så sitter jeg på flyet til Kypros jeg! -Og vet dere hva? Værmeldingen har tatt en meget hyggelig vending de siste dagene, så nå melder de ikke lengre fire dager med regn, men stor sol og opptil 31 grader. JAAA! Glede på jord, og værguden finnes!


Jeg var oppe og på vei til flyplassen allerede klokken 05.00 i natt, så jeg regner med vi kommer frem litt slitne i formiddag, men da er det jo virkelig bare å smelle på bikinien, hive seg på solsengen med en eneste gang, og snorke i noen timer. Gleder meg bare til å komme frem nå, senke skuldrene helt og kjenne sand mellom tærne igjen. Det blir som en liten pre-vacay til årets lange juli-ferie dette her, og for første gang i reisehistorien har jeg ikke planlagt noe som helst. Jeg har kun ett mål for denne jenteturen: Late meg på solsengen så mye som overhode mulig.


Dagen før avreise gikk jeg (i den desperate jakten på bikini) istedet til innkjøp av et nytt kosesett i knallrød. Var det ikke fint? Dere finner overdelen HER til 249kr og underdelen HER til 249kr. Dritdeilig og lett stoff til sommeren <3


Ønsk oss god tur! Så ønsker jeg dere en riktig god HELG <3
Gleder meg til å dele litt feriebilder med dere igjen!

25 kommentarer

Siste innlegg