hits

- Årets første fisketur -


I går var en bra dag <3 Etter ferdigstillingen av mini-verandaen min så tok jeg turen til min kjære mann, hentet posten hans, gjorde noen ærend selv og dro til stallen for å hilse på noen store dyr før kveldens hyggelige fiskeseanse! Vi ble faktisk hele seks jenter som bestemte oss for å kjøre ut til Randesund på et fjellberg her og fiske i flere timer. -Årets aller første fisketur! Hurra, sesongen er endelig i gang igjen og jeg har fått dratt frem fiskeskrinet mitt igjen <3


Jeg har ikke tellingen på hvor mange timer vi jentene tilbrakte med fiskestang i hånden i fjor, og én fisk klarte vi å dra opp ila hele sommerferien. Derfor var vi riktig så fornøyde med å få to små lyr på en og samme kveld i går <3 Vi ble sittende på berget lenge etter solnedgang, skravle, fiske, spise reker og krabbe og bare titte utover det nydelige havet helt til det ble så mørkt at vi nesten ikke ville finne veien hjem igjen. Lenge siden jeg har følt meg lett til sinns!


- To lyr ble dratt opp og kastet ut igjen - 


En liten forsmak på den kommende helgen som venter oss. Kanskje klarer vi å dra opp en liten ørret eller to i et ferskvann på Bortelid også. Fingers crossed. Koselig blir det uansett med denne fantastiske jentegjengen. Det lukter sommerens beste helg lang vei av denne kommende weekenden <3 Håper dere nyter disse junidagene like hardt som meg. I dag skal jeg få unnagjort litt jobb på morgenkvisten, men så venter nye timer med latskap og kos i sola.


Takk for i går jenter <3 Gleder meg til masse mer fiske med dere!

26 kommentarer

Gu hvor herlig det så ut! 😍

Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den fine genseren du har på deg?

Henriette: Den er fra H&M :-) Men den er mange år gammel. Ihvertfall fem år :O

Hei! Jeg digger deg og bloggen din, men lurer på hva ditt syn er på H&M mtp. kritikken de har fått tidligere?

hei marthe!:) ville bare si at jeg virkelig liker bloggen din og at du virker så oppriktig snill og gos tvers gjennom!!:)

har et par spørsmål med det samme. den hvite skjorten med røde striper som du hadde på deg når du spiste med geir, hvor er den fra?:) og den sorte jumpauiten du har på deg i dag?:)

Anonym: Å <3 For en fin tilbakemelding. Tusen takk for disse ordene :') Jumpsuiten fra i dag er fra Bershka og det samme er faktisk skjorta :D De hadde såå mye fint der da jeg var innom i Kypros <3

Så god den jumpsuiten eller hva det var du hadde på på snapstory akkurat så ut! Hvor har du kjøpt den? :D

Guro: Den er fra Bershka :-)

Hvor er den jumpsuiten du har på deg på snap fra? 😍

Hvor har du kjøpt jumpsuiten du hadde på på Snapchat? Når du filmet i speilet! Sykt fin :-D Klem!

Tyra: Tusen takk <3 Den er fra Bershka :)

Hvor er buksa på Snapchat fra??

Hvorfor drar du opp fisken, for så å bare kaste den ut igjen? De får kroken i halsen. Høres ut som unødvendig mishandling.

Anonym: For at den skal få vokse seg større :-) Nei, fisking er ikke en hobby for alle og enhver :-)

Lyr er fantastisk til å lage fiskemat av, spør bestemødrene dine de har sikkert fine oppskrifter på lur

https://www.bershka.com/us/women/clothing/dresses/culotte-jumpsuit-with-capelet-c1010193213p101443026.html?colorId=800&stylismId=01

Er det denne jumpsuiten?

Guro: Nei det er ikke den <3

Guro: Det ser ikke ut som de har den i nettbutikken. Hvis du finner den så skal den finnes i sennepsgul også <3

Ser på de lyslenkene du har på verandaen nå, på jula. Synd du lyset er mest gult eller hvitt? Og hvor lang er den du har på verandaen? Ser de har 2m og 4,5m:) Takk for svar:)

Camilla: Hei hei! Jeg har 4,5meter :-) Og lyset er hvitt vil jeg tro. Ikke tenkt over at det er gult ihvertfall! <3

Fy søren, for en hyggelig kveld dere hadde! Sommeridyll <3 Håper sommeren bringer mange sånne dager!

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/livet/2018/05/31/195401336/fang-og-slipp-fiske-verre-fisken-enn-antatt

Verdt å lese

Hei Marthe. Utrolige fine bilder! Ga meg lyst til å dra ut å fiske selv. Noe jeg lenge har tenkt at hmm, det er noe for meg. Men kanskje ikke turt helt? Skal jeg bare dra å kjøpe meg fiskestang liksom? Har du noen gode råd til hvordan jeg bare kan hoppe i det? Hvordan fiskestang f.eks? Takk på forhånd<3

Anonym: Heisann! Så gøy! Kanskje du smitter en venninne eller to med fiskelysten også da :D Jeg ville bare tatt turen på XXL foreksempel og spurt en av de ansatte der om de kunne finne en helt enkel fiskestang til meg som ikke kostet flesk ettersom du er nybegynner og bare vil leke deg litt om sommeren :-) Fiskestenger behøver ikke være dyre for å fungere fint så ikke betal mye! Eneste du bør pønske ut på forhånd er om du vil fiske i ferskvann eller saltvann, for det er ikke så lurt å bruke ferskvannsstang i saltvann har jeg skjønt :D Kroker finner du også på XXL og der er det også bare å spørre hvilke som er til saltvannsfisk og hvilke som er til ferskvannsfisk :-)

Hei! Et lite spørsmål, hva gjør du når det regner med tanke på at du har teppe ute på terrassen? :)

Skriv en ny kommentar