– Årets første fisketur –


I går var en bra dag <3 Etter ferdigstillingen av mini-verandaen min så tok jeg turen til min kjære mann, hentet posten hans, gjorde noen ærend selv og dro til stallen for å hilse på noen store dyr før kveldens hyggelige fiskeseanse! Vi ble faktisk hele seks jenter som bestemte oss for å kjøre ut til Randesund på et fjellberg her og fiske i flere timer. -Årets aller første fisketur! Hurra, sesongen er endelig i gang igjen og jeg har fått dratt frem fiskeskrinet mitt igjen <3


Jeg har ikke tellingen på hvor mange timer vi jentene tilbrakte med fiskestang i hånden i fjor, og én fisk klarte vi å dra opp ila hele sommerferien. Derfor var vi riktig så fornøyde med å få to små lyr på en og samme kveld i går <3 Vi ble sittende på berget lenge etter solnedgang, skravle, fiske, spise reker og krabbe og bare titte utover det nydelige havet helt til det ble så mørkt at vi nesten ikke ville finne veien hjem igjen. Lenge siden jeg har følt meg lett til sinns!


– To lyr ble dratt opp og kastet ut igjen – 


En liten forsmak på den kommende helgen som venter oss. Kanskje klarer vi å dra opp en liten ørret eller to i et ferskvann på Bortelid også. Fingers crossed. Koselig blir det uansett med denne fantastiske jentegjengen. Det lukter sommerens beste helg lang vei av denne kommende weekenden <3 Håper dere nyter disse junidagene like hardt som meg. I dag skal jeg få unnagjort litt jobb på morgenkvisten, men så venter nye timer med latskap og kos i sola.


Takk for i går jenter <3 Gleder meg til masse mer fiske med dere!

26 kommentarer

Siste innlegg