hits

Next up --> Kypros

Reklame | I form av affiliateslenker for Bikbok


Farvel norsk jord! Når du leser dette (hvis du leser det rett etter publisering vel og merke), så sitter jeg på flyet til Kypros jeg! -Og vet dere hva? Værmeldingen har tatt en meget hyggelig vending de siste dagene, så nå melder de ikke lengre fire dager med regn, men stor sol og opptil 31 grader. JAAA! Glede på jord, og værguden finnes!


Jeg var oppe og på vei til flyplassen allerede klokken 05.00 i natt, så jeg regner med vi kommer frem litt slitne i formiddag, men da er det jo virkelig bare å smelle på bikinien, hive seg på solsengen med en eneste gang, og snorke i noen timer. Gleder meg bare til å komme frem nå, senke skuldrene helt og kjenne sand mellom tærne igjen. Det blir som en liten pre-vacay til årets lange juli-ferie dette her, og for første gang i reisehistorien har jeg ikke planlagt noe som helst. Jeg har kun ett mål for denne jenteturen: Late meg på solsengen så mye som overhode mulig.


Dagen før avreise gikk jeg (i den desperate jakten på bikini) istedet til innkjøp av et nytt kosesett i knallrød. Var det ikke fint? Dere finner overdelen HER til 249kr og underdelen HER til 249kr. Dritdeilig og lett stoff til sommeren <3


Ønsk oss god tur! Så ønsker jeg dere en riktig god HELG <3
Gleder meg til å dele litt feriebilder med dere igjen!

25 kommentarer

Hvordan skal du ta hjemmeeksamen på kypros?

Anonym: Akkurat som alle andre :) Skrive i word og levere i eksperia når jeg er ferdig :-)

God tur :) hvor skal du i juli? Og jeg lurte på om du har vært i vest-Afrika før.. jeg skal alene til Ghana i en måned og er usikker på om jeg kan ta med koffert eller må ha sekk? Skal kun være et sted så tror ikke det blir stress, og blir jo hentet på flyplassen.. Men det er min første gang i Afrika så er litt nervøs!

Anonym: Hei hei! Tusen takk! Jeg skal til Atlanta i USA et par uker :-) Aldri vært i Ghana så der har jeg ingen erfaring dessverre men jeg vil regne med at det går helt fint med koffert :-) Du må ha god tur når du kommer så langt :D

God tur! Kos deg masse!

Kaia Matilde: Tusen taakk! :D

God tur, fine deg! Kos deg masse masse <3 Det settet var helt nydelig på deg. Du kler rødt skikkelig godt :-)

Anonym: Tusen takk :D Hyggelig at du likte det :-)

Så fint det røde settet var!! Er det ikke kjipt å bruke 3dager av ferien til å sitte inne å skrive eksamen?

Trine: Taakk :-) De er to dager <3 Neida det går fint :)

Hvor i Kypros skal du bo?

Anonym: Vi bor i Larnaca <3

Good tur! :D Skikkelig random spørsmål, men hva bruker du for å henge opp bilder i leiligheten din? :) Har gipsvegger og er ikke så gira på å lage merke i veggen.

Anonym: Heisann! :) Jeg må bruke gipsskruer på mine vegger <3 De har de i både små og store str på biltema :D

Håper du koser deg masse på Kypros! Gleder meg til å se bilder :-) Kjenner at jeg allerede nå gruer meg til du slutter å blogge:-)

Hvor er bikinien på snap fra? Så fin!

Michelle: Den er fra Lindex :D

Veldig glad for at du viser frem og linker til fine klær som folk med vanlige lønninger kan kjøpe, og ikke klær som koster like mye som avdraget på boliglånet! Har tenkt på det flere ganger når jeg har lest bloggen din 🙂 God ferie!

Du er virkelig nydelig i rødt! Kan jeg spørre hvilke størrelser overdelen og buksen er i? :)

Andrea: Tusen takk! :D Så hyggelig <3 Jeg har overdel i S og underdel i XS :)

åh, elsker bloggen din <3

vet du har ny kjæreste og alt, men har fulgt bloggen din i mange år... og lurer litt på om du enda har kontakt med Jonas? Har han det bra, og har dere eventuelt noe kontakt?

Sofie: Hei hei! Nei, jeg har ikke noe særlig kontakt med Jonas, men håper (og tror) han har det veldig fint :-)

Hei, vurderer tur til Kypros og lurer på hvilket hotel du bor på? Såg veldig fint ut på snapchat☺️

Monica: Hei hei! Vi bor på Sentido, Sandy Beach :-) Det er helt greit! 4 stjerners hotell. Fine rom og fine basseng. Ikke fullt så fin strand, men jeg forventer ikke all verdens når jeg reiser til Kypros <3

god tur <3 joggedressen var dritkul!!

Skriv en ny kommentar