hits

Tusen takk alle sammen!Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene som tikket inn både her, på facebook, instagram og snap i går. Herlighet så hyggelig å se at mange gleder seg på mine vegne over dette kjøpet <3 Blir jo helt varm i sjela! Bestemor, bestefar og jeg feiret med min store favoritt: tomatsuppe til lunsj, og på bordet plasserte besta et like Norgesflagg for anledningen. Mihi! Helt på normalen å flagge for leilighetskjøp! Hehe, kvelden tilbrakte jeg hos barndomsvenninnen min Iselin, og med henne har jeg forsåvidt vært hele formiddagen i dag også. Hun var nemlig så grei å kjøre meg ut til Forus for å hente den forbaska pcen min, så NÅ har jeg den omsider på fanget mitt igjen. Tenk, det gikk jammen godt denne gangen også.Resten av denne lille-lørdagen skal jeg tilbringe med nesa i pensumboken. Ihvertfall til kveldens farmen episode! *Ukens tvhøydepunkt*. Jeg har nesten ikke fått lest noe som helst så langt denne høstferien, ettersom konsentrasjonen mildt sagt ikke har vært tilstede under disse spennende boligkjøp-omstendigheter. -Men nå er jeg helt nødt til å ta i et tak! Pensum er helt enormt denne høsten, så hvis jeg skal komme meg ut av dette semesteret her og med noen brukbare karakterer er det bare å nilese de neste seks ukene. Herregud så glad jeg skal være 4 desember, når alt av eksamner er over og jeg kan begynne å titte på møbler og innredning til mitt splitter nye hjem. Det er jo det beste med hele flytteprosessen! Fine hjemmet <3 Er så sykt glad og fornøyd!

14 kommentarer

Så gøy at du har fått kjøpt deg egen leilighet!<3

Åh, så koselig!! Gratulerer SÅ MYE :-D

Ååååå, bor i nærområdet! Ble så glad når du kjøpte leiligheten, haha. Gratulerer!

Martine K. Akselsen

Martine K. Akselsen

Glemte det helt i går: GRATULERE så masse med leilighetskjøp! Ha en fortsatt nydelig høstferie <3

Jeg tar høstferie i morgen!

Gratulerer med leilighetskjøp!! Så utrolig spennede og gøy!

Jeg er oppvokst på Hellemyr, og det er en veldig fin plass å bo, så der er jeg sikker på at du vil trives :)

Tusen takk! Dere er herlige hele gjengen :'D

Gratulere, og så gøy!! Jeg går fortsatt på videregående så blir nok ikke noe leilighet på meg med det første, men tenkte å studere sykepleien borte ett sted til meste år, og kjenner at det kribler etter å kunne styre og pimpe opp og gjøre noe til mitt eget😊

Ingrid: Så spennende at du tenker å gå i samme retning :D Da har du masse å se frem til! <3 Sykepleiestudiene er helt topp! :-)

Gleder meg sånn til å se hvordan du kommer til å møblere det nye hjemmet ditt med! :D

Cassandra Lysgård: Mihi, det gjør jeg også! :D

Gratulerer! Hvor er buksa fra??? <3

Emma: Tusen takk! :D Den er fra Vero Moda :-)

Hvor er beltet fra? :o så enkelt men nydelig!

Skriv en ny kommentar