Life Through Snapchat

God morgen fra meg! Nå har jeg akkurat dyttet i meg en ny porsjon tunfisksalat og er klar for en dag med kurs på jobb. Jeg har aldri hatt noe særlig matlyst på morgenkvisten og brekker meg nesten når jeg må spise frokost før hjernen i det hele tatt har våknet, men jeg er jo helt nødt dersom jeg ikke skal sulte ihjel fra klokken ti til lunsjtider. Hehe, jaja jeg blir vandt til disse tidlige matrutinene etterhvert tenker jeg! Har dere sovet godt? -Og stått opp på riktig ben denne torsdagen?Jeg sov som en engel etter å bare ha lest og roet helt ned i går kveld, så nå er jeg så opplagt og optimistisk at jeg til og med har pakket med treningstøyet på jobb. Spørs om bena er like ivrige til å ta meg på Fresh-senteret i ettermiddag da! Lysten til å gå hjem og ligge strekk ut på sofaen har en tendens til å være litt for... ja overveldende. 

Noen av mine siste snaps får dere oppsummert over og under her, og dere som enda ikke følger meg må se og få fingeren ut! Det gjelder deg og farmor! Jeg vet du har lagt meg til, men du må finne ut hvordan du skal søke opp, og åpne mystorier, så du faktisk kan se snapene jeg legger ut! Bare ikke gjør det om søndagene. Jeg tror visst jeg er innmari morsom på fylla, og lærer aldri at rølpesnaps fra lørdagsfestlighetene ikke er noe særlig å titte på søndag morgen. Kan dere ha en finfin lille-lørdag i dag?
-Og følge meg på snapchat! Hehe, Martheborge heter jeg der.

14

Sara Katrin

Idag er det onsdag frøken :D

Hei

Du skriver i innlegget "Og stått opp med riktig ben denne torsdagen". Men det er jo onsdag i dag:-)

Ha en fin onsdag:-)

Hehe det er onsdag, ikke torsdag 😘

Haha wuups! Ble litt i tidligste laget for meg i dag :D

Fine snapper. :)

fine bilder <3

Skal ha eksamen på torsdag, så fikk litt panikk når jeg leste "denne torsdagen" hahah :(

Kristine: Hahaha! Huff, jeg håper det går som det suser for deg i dag! Fingers crossed! :-D

Hvor er den svarte capsen på nederste bildet fra? :D

Guro: Den er fra Bikbok :-)

Hei Marthe!

Jeg har en liten konstruktiv tilbakemelding, håper ikke du blir sur.. syntes det er veldig irriterende når du tar snapchat bilder på skrå, sånn som for eksempel bilde nummer 1 og 3!!

Anonym: Heisann! Ja, jeg skjønner det. Hehe, jeg har bare ikke lært meg å ta selfie med mobilen rett enda :'D Aldri forstått hvordan jeg skal klare å holde telefonen rett samtidig som jeg skal trykke på bildeknappen! Hehehe.

Hehe, når det kommer til frokost er vi vidt forskjellige ser jeg! Jeg er typen som blir sulten ca 10 minutter etter at jeg har stått opp. Men jeg skulle gjerne ikke vært det, for morgenene er alltid så stressende her i huset.

Hvis du trykker volumknappene til venstre kan du ta bilde og filme med dem :)

Skriv en ny kommentar